marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔知巴打們有冇玩開美玩,最新展出既spider man系列同DD系列都唔錯
http://news.toyark.com/2017/02/18/toy-fair-2017-hasbro-marvel-legends-series-242482
冇人覆
入左隻ultimate spiderman同漫畫版黑豹
唔計可動冇shf咁高 bat都係係令我反感原因之一
不過好想入Groot
不過好想入Groot

baf*
不過好想入Groot

baf*

依家shf愈黎愈貴,人樣係就似既一隻隻黎講,等睇 shf spidey 出成點先決定買唔買,美玩就愈整愈好,價錢都唔大改變

Baf係咩黎?
ML得黑豹 Hulk Loki
無可否認 孩之寶啲人樣係越整越靚
嚟緊出Netflix影集嘅ML應該會set入

BAF即係 一setML 每隻都會跟啲手手腳腳
等你齊一set就可以砌多一隻figure出嚟
例如呢個咁:

例如呢個咁:

I see
新果隻DD真係有興趣
Spidey全部都好似好正
我明,我唔會買set,未試過想要哂

除咗ML,有冇聽過one:12?
http://www.mezcotoyz.com/brands/one-12-collective

我見過ca,batman實物,真係唔錯
大家d手難唔難換?係唔係都係大力「拔」出黎?
不過好想入Groot

baf*

依家shf愈黎愈貴,人樣係就似既一隻隻黎講,等睇 shf spidey 出成點先決定買唔買,美玩就愈整愈好,價錢都唔大改變

Baf係咩黎?

呢個真....black widow, black panther, hawkeye, war machine, dr.strange全部日本魂限 香港盛惠500以上..貴到
大家d手難唔難換?係唔係都係大力「拔」出黎?

我果d都唔算要好大力咁拔出黎
不過好想入Groot

baf*

Baf係咩黎?

呢個真....black widow, black panther, hawkeye, war machine, dr.strange全部日本魂限 香港盛惠500以上..貴到

Bandai果d唔係真係好鍾意個角色都唔會諗,仲要睇埋實物佢個比例好唔好先決定買唔買

例如呢個咁:

I see
新果隻DD真係有興趣

http://www.mezcotoyz.com/brands/one-12-collective

One:12 都幾高質 最正係用布造衫

例如呢個咁:

I see
新果隻DD真係有興趣

One:12 都幾高質 最正係用布造衫

真係好高質,可動都唔差,香港賣幾銀左右,日本賣得都幾貴
想買一隻iron man figure , budget 1-2k hkd
求推介
依到都有ml玩家
有無買gotg2 ?
想買一隻iron man figure , budget 1-2k hkd
求推介

你想粗玩定點先
依到都有ml玩家
有無買gotg2 ?

我覺得香港好少人玩
我剩係買過spidey
求推介

你想粗玩定點先

買黎擺架咋
點睇Bandai mark 43?
求推介

你想粗玩定點先

買黎擺架咋

43同mk3都ok
依到都有ml玩家
有無買gotg2 ?

我覺得香港好少人玩
我剩係買過spidey

toybiz出果啲好好玩
求推介

你想粗玩定點先

買黎擺架咋

山口: 平但可動差
孩記: 膠感大重 (講緊im d金屬外甲)
笨大: 貴d...要250-300
個人最鐘意bandai隻mk 42
求推介

你想粗玩定點先

買黎擺架咋

想請教下bandai S.H.F.個個series邊到可以買到
依到都有ml玩家
有無買gotg2 ?

我覺得香港好少人玩
我剩係買過spidey

toybiz出果啲好好玩

有冇圖睇睇
求推介

你想粗玩定點先

買黎擺架咋

我隻mk42甩手甲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞