marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
隻DD真係好正,香港出貨未?
隻DD真係好正,香港出貨未?

tokyo station 好似話八月一號有
望到mafex出埋 JL batman個樣,shf JL line真係收得皮

Shf WW要自己上妝

d人話shf係落妝既look,真係笑死我

我都覺

Shf flash正好多
Legend 隻黑豹好正
Legend 隻黑豹好正

買啦
shf homemade suit魂限
睇完infinity war流出突然有個諗法
好唔好到時ml到時出set既時候一次過入手,一次過滿足晒想幾個願望

電影個d未必會放埋同一set
civil war堆avengers分左幾set咁出

其實漫畫version果堆放出去值唔值錢
多唔多鋪頭收?

漫畫同電影version都有死貨都有d會比人炒上天,
不過漫畫既係會多d死貨同多d貨比人炒上天

btw放鋪頭會比人壓價,自己放啦
睇完infinity war流出突然有個諗法
好唔好到時ml到時出set既時候一次過入手,一次過滿足晒想幾個願望

電影個d未必會放埋同一set
civil war堆avengers分左幾set咁出

其實漫畫version果堆放出去值唔值錢
多唔多鋪頭收?

漫畫同電影version都有死貨都有d會比人炒上天,
不過漫畫既係會多d死貨同多d貨比人炒上天

btw放鋪頭會比人壓價,自己放啦

多謝巴打指點

不過都係有排既事,到時再算
有冇巴打買1/4 joker,batman呀
坐等DD Thor
有冇巴打買1/4 joker,batman呀

Hottoys?
1/6都勉強有地方擺
1/4就..

係呀,我都要買多個櫃放佢地
我本身諗住第一隻1/4係darth vader ,一直都唔出咁
依家deadpool幾錢左右? fb group見到280

下年都出deadpool,不過唔知咩版同好似少件d

90年代漫畫version

90年代漫畫version

咁之前出果隻係咩版呀
DD係咪派左貨?fb group有人放baf件

有冇同好

有冇同好

可動好似唔掂

有冇同好

可動好似唔掂

sell兒童回憶

有冇同好

可動好似唔掂

sell兒童回憶

依個唔係sell可動既

yahoo有200
Y拍已經有人賣Thor dd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞