marvel legends美玩討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
雖然唔買,不過好高質
雖然唔買,不過好高質

好彩訂咗 今次GOTG 2 wave都整得唔錯
有冇人覺得figma隻iron man mark 43同之前mark 7差好遠
mark 43成隻流野咁 D色又淡冇晒之前mark 7金屬feel

我朋友襯米青開倉買咗 實物真係好不堪 啲色真係好膠
朋友影嘅實物相:

見米青咁多貨都估到有d嘢

42隻金色好似擺到褪色嘅金色咁
Po一po圖先

有冇人知ML tom頭幾時出
Po一po圖先

係咪話好似同ironman 一盒兩隻禁出
Po一po圖先

係咪話好似同ironman 一盒兩隻禁出

yes
雖然唔買,不過好高質

咩料 呢set高質到唔似平時美玩既造工/style
雖然唔買,不過好高質

個身同之前差唔多,但係頭雕真係高質到
黎緊Tom Holland果個都係高質
雖然唔買,不過好高質

之前join過孩記試玩會 佢哋話過頭雕方面會加倍努力 睇嚟真係掂咗好多
有啲甚至好過bandai啲face point
雖然唔買,不過好高質

之前join過孩記試玩會 佢哋話過頭雕方面會加倍努力 睇嚟真係掂咗好多

孩佬真係見到有進步

相反mattel⋯

隔夜飯都嘔埋出黎
雖然唔買,不過好高質

孩記試玩會係點joint
雖然唔買,不過好高質

孩記試玩會係點joint

有朋友做緊孩記 所以先去到啲試玩會
雖然唔買,不過好高質

孩佬真係見到有進步

相反mattel⋯

隔夜飯都嘔埋出黎

個樣笑死
極唔like Mattel大脾關節
前幾日睇完gotg
就好想玩star lord同細groot
訂咗shf,但ml頭雕進步咗好多
好想買
點算好

SHF: 可動高,頭雕質素比較飄忽(隻HQ個樣 ), 唔會齊到team
ML: 可動較差,頭雕仲靚過Bandai, 齊到team

利申:等緊GOTG wave 2, 無訂shf
前幾日睇完gotg
好想買
點算好

SHF: 可動高,頭雕質素比較飄忽(隻HQ個樣 ), 唔會齊到team

醒唔起bandie唔會出齊

屌講起隻SHF隻HQ就嬲
我果隻個開口笑樣成棚牙冇左
同埋又冇左肚果個紋身

不過mattel出到咁,mafex個樣又冇咁似,根本冇得揀
前幾日睇完gotg
好想買
點算好

就算訂左都可以賣訂單既者
想問下variant arts 既im 同 ca一般買緊幾錢左右?thx
前幾日睇完gotg
好想買
點算好

醒唔起bandie唔會出齊

屌講起隻SHF隻HQ就嬲
我果隻個開口笑樣成棚牙冇左
同埋又冇左肚果個紋身

不過mattel出到咁,mafex個樣又冇咁似,根本冇得揀

我3選1嘅情況下 揀咗Mafex
紋身齊啲 武器有埋搥仔 雖然樣唔似真人 但起碼靚啲 唔會移位
想問下variant arts 既im 同 ca一般買緊幾錢左右?thx

早排肥趣先特價完 好似$2xx-3xx一隻
唔知而家仲有無
香港斗城有

http://m.toysrus.com.hk/i9025500

個價比我想像中貴左d
香港斗城有

http://m.toysrus.com.hk/i9025500

個價比我想像中貴左d

所有上次隻groot 好抵屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞