仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
留精
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
唔話你知 PSN : fainterz
野鶴 : horstephen
Benz_break : matchson
meltykiss:nicky_yeung
十月想殿 PSN:katoxi0610
鹿島旺角 PSN: yannickq24
機械人需要合體: minglk
慎島 PSN: stardust3434
尼維特 PSN: hodelpiero
鳩大 PSN: gunmantl0408
yaki tako PSN: takasan2046
岸久當友崔 PSN : andy00000ckh
寶島男神 PSN: JC19911997
扑來也扑去 PSN: pantong86
柒柒膠 PSN: timslhk
大江錦太郎 PSN: sunny097
0月0日 PSN: hk_masami
遊人望鄉心切 PSN:ncl_Ricky
食屎仔 psn: derekmc555
BEN CHOW PSN: kevinfung94419
沙士比亞•雷雨 PSN:fukam2
Roseskull PSN: zekemystogan
意粉丹比利 PSN:lion_wwl
黃梓灝 PSN:TszHo516
Atom PSN:atom9870
外鄉人 PSN:forestroar
韓某hkg PSN: singpook2005
暗渡陳倉 PSN:kanexyeah2008
我就是黃的士 PSN: FIFAGODChris
艾朗藍西 : PSN :mika1229
丁猿:PSN:Gorrrrr Ken
大星星 PSN: Rock_mond
圓寂 PSN: Yeungson
Luke PSN : shingokt
猛龍探肛 PSN : dllm12345
好憎大頭佛 PSN : GantZett
唔駛三千PSN : kylesonmuzik
Mist PSN : Tsukikage468
無圖就擰甩你個頭 PSN : shusan0122
指原 PSN: KoKoChiu
新垣結衣_ PSN: Ltyinyin
婆加野狼 PSN: lammht
羅理雅 PSN: Marcoccy
你家人醫生 PSN:jas_1122

唔好引用回覆,請直接copy之後加名同ID落去
初玩點哂技拎雙刀,係唔係可以重練
就黎執好套打刀裝 準備整雙刀

金吾 真田

同路

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

一開始其實冇乜影響
都係靠把武器

金吾 真田

同路

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

個個都金吾真田

打刀最高輸出就你咁玩

一開始其實冇乜影響
都係靠把武器

之後洗唔洗轉點心?

一開始其實冇乜影響
都係靠把武器

我用緊把心A+
我覺得伊賀紫裝真係好好用
依套打緊雪女可以用到幾時?

金吾 真田

同路

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

真田啫係買game送果套?
係邊到打返黎

金吾 真田

同路

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

係邊到打返黎

入code 送埋製作書

金吾 真田

同路

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

係邊到打返黎

入code 送埋製作書

無錯

同路

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

係邊到打返黎

入code 送埋製作書

無錯

但整到綠裝咩
我淨係見到去到紫裝
後期開始都係整裝唔係打裝
打裝拎黎解

金吾 真田 大谷

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

係邊到打返黎

入code 送埋製作書

無錯

但整到綠裝咩
我淨係見到去到紫裝

鑄造個度禁3角可以加粒碎片去做綠色

冇玩靈 淨係金吾真田

後期刀九成係靈加攻

係邊到打返黎

入code 送埋製作書

無錯

但整到綠裝咩
我淨係見到去到紫裝

鑄造個度禁3角可以加粒碎片去做綠色

唔該曬

我同我細佬每人玩一個SAVE
無啦啦我去木靈度SAVE果陣話錯誤
之後兩個SAVE都變左我果個

點解會咁架
話說立花間千代係咪俾秀吉搞過
話說立花間千代係咪俾秀吉搞過

不要說了

瘋狂接受佢邀請
lm
上晒腦,玩到帶埋番工玩
玩左3日啱啱ko左立花,想問下邊到可以刷裝?
打到立花,用斧劈劈劈好遲鈍
但無奈我拎得勁啲既武器全部都係斧
上晒腦,玩到帶埋番工玩
玩左3日啱啱ko左立花,想問下邊到可以刷裝?

同問,輕裝流應該去邊度打?
紫裝拆,黃藍賣定奉獻定拆好
打到立花,用斧劈劈劈好遲鈍
但無奈我拎得勁啲既武器全部都係斧

我都係,最後睇達哥學佢用空手奪白刃ko左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞