仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥
感應敵人+不消耗彈+aimbot

著緊柳生+井伊

套柳生打死都唔除 井伊可以睇下換乜

柳生點先有? 打完黑鬼都無既

學打刀奧義果關
宜家玩斧用320土斧,著伏牛重甲3200 血好屈機, 開哂buff 一招上段天地
打六萬至七萬出黎 乜都秒 痴孖筋

我見人用斧配蜘蛛 開99個陣全場定住俾佢轉

對斧呢d重型武器都係有d抗拒

好彩太刀都秒到怪

玩斧可以同啲大怪血塚硬挑好爽,一個上段口口天地乜殘心精力都爆
宜家玩斧用320土斧,著伏牛重甲3200 血好屈機, 開哂buff 一招上段天地
打六萬至七萬出黎 乜都秒 痴孖筋

我見人用斧配蜘蛛 開99個陣全場定住俾佢轉

蜘蛛都ok 不過我貪佢猛牛裝加多啲攻用伏牛
Btw 我係秒王,唔係秒怪
想刷320裝,神器碎物一堆(拆公廁綠裝)
但堆紫料唔夠有乜地方速刷( 高lv打低lv人出得一件裝)

刷公廁紫裝

刷公廁紫裝

刷公廁本多
天狗切本書係咪都係咪有得刷
刷左成日都無
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥

著緊柳生+井伊

學打刀奧義果關

有冇制作書? 如果打低LVL裝重鑄又好貴
Btw 我係秒王,唔係秒怪

所以我二週目點都重甲配斧
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥

著緊柳生+井伊

學打刀奧義果關

有冇制作書? 如果打低LVL裝重鑄又好貴

天狗切本書係咪都係咪有得刷
刷左成日都無

有書跌

刷公廁紫裝

刷公廁本多

邊個係公廁先得
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

真立花係,可以隊個破氣符符比佢。入場遠程武爆佢頭一下,佢瞓底大力一下插佢,然後繞住場左面舊大石打帶跑。本人手殘
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

真立花係,可以隊個破氣符比佢。入場遠程武爆佢頭一下,佢瞓大力一下插佢,然後繞住場左面舊大石打帶跑。本人手殘
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

真立花係,可以隊個破氣符比佢。入場遠程武爆佢頭一下,佢瞓大力一下插佢,然後繞住場左面舊大石打帶跑。本人手殘

破氣符有咩用
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

破氣符有咩用

對家條精力bar會消耗得快啲
轉左立花樣

大谷同石田三成 全game最型

男角無mood轉

好想變阿勝呀屌

阿福最撚正

阿福我屌咗喇,你哋揀過第二個啦
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

破氣符有咩用

對家條精力bar會消耗得快啲

我都打唔贏佢....遲下先慢慢打...

學封氣符過唔到,學埋遲緩符再打
轉左立花樣

男角無mood轉

好想變阿勝呀屌

阿福最撚正

我要歸蝶ok呀福同呀勝俾你地3p啦
暗榮對大蛇真係情有獨鍾

仁王 2 魔王再臨
今次post是遠呂智

太天真了 暗榮應該出個仁王 猛將伝

反而有機會威廉喺嗰邊登場
轉左立花樣

男角無mood轉

好想變阿勝呀屌

阿福最撚正

我要歸蝶ok呀福同呀勝俾你地3p啦

我要飛緣女
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

真立花係,可以隊個破氣符符比佢。入場遠程武爆佢頭一下,佢瞓底大力一下插佢,然後繞住場左面舊大石打帶跑。本人手殘

試過好幾次 下下都話有破綻之後比佢收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞