仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
雷狗我都係用涼亭卡佢,立花就玩柱
支線立花就真係唔識打

卡石

卡石出唔切去打佢,成日比佢陰返轉頭
另外請問主線boss係唔係只可以打一次,支線boss就無限打!

唔係,主線都可以無限打
有D稱號係要你重覆打主線BOSS先有

一開始應唔應該刷立花?

我無特登去刷
打到後D先返去搵佢試裝
打赤鬼裝點搵人幫打?

呢隻好似無
呢隻唔算難打喔, 一個字, 反擊

你用咩武器打 可能有人比到意見你
稀人型玩家咪要自殺
玩刀同雙刀應該點加點

心 技
稀人型玩家咪要自殺

無所謂啦,各有各樂趣
支線立花就真係唔識打

卡石

另外請問主線boss係唔係只可以打一次,支線boss就無限打!

唔係,主線都可以無限打

一開始應唔應該刷立花?

我無特登去刷
打到後D先返去搵佢試裝

用刀可刷既不過早期唔建議刷裝
因為lv升得快裝追唔上
勁冇知一問 99 係咪左上個個圓圈滿左再按 三角加圓圈?
勁冇知一問 99 係咪左上個個圓圈滿左再按 三角加圓圈?

正確
支線立花就真係唔識打

卡石

唔係,主線都可以無限打

一開始應唔應該刷立花?

睇你要唔要製作書

純粹要裝 刷刀塚 最穩陣有立花老婆幫手果關
打赤鬼裝點搵人幫打?

呢隻好似無

用緊不動國行雙刀同雷切
下段刀流 加咒術 好撚正
其實我覺得呢個比起高登的風氣已經係好好多
一隻game
一開始大家一齊拓荒
總有d人向玩緊第一關的人炫耀自己的第二關進度/劇情
到左基本上大部份人都爆左機
開始討論極端玩法發掘另類趣味
但有新手問野就會屌/笑9人地
咩咩咩無人會用, 點點點好白痴, 咁咁咁先係最屈機

興幸呢度普遍都無咁的情況
我明白大家都係想分享自己的玩法
但唔好講到自己嗰套先係最正義最有趣味就ok
無可厚非, 新人真係會受呢d comment影響
講求技術係好, 但至少要過到關先
唔係的話幾好的技術都只係花巧
盡情享受隻game的樂趣就係咩都要試下, 咩街都仆下

屌呢個真

同埋想講吓呢隻game幾有趣嘅位係

每人都有唔擅長嘅boss

每隻都有人話難,每隻都會有人話易但嗰隻先難

唔同武器再加唔同風格我真係勁鍾意呢隻game
打赤鬼裝點搵人幫打?

呢隻好似無

用緊不動國行雙刀同雷切

zoro
用刀注意回避等佢打空氣 見佢得一半氣就上前踢同劍氣
之後隨你近刺定屈居合 不停重覆
一隻game
一開始大家一齊拓荒

屌呢個真

唔同武器,仲有上中下段
忍術/陰陽術
擋格流/迴避流
好多種玩法
同埋我覺得仁王打起上嚟爽過無雙

我太刀下段斬兩下再斬釘截鐵再斬兩下真係快活過神仙

雖然條仆街回血快過我扣佢血
一隻game
一開始大家一齊拓荒

屌呢個真

唔同武器,仲有上中下段
忍術/陰陽術
擋格流/迴避流
好多種玩法

打起黎夠爽咪得
enjoy 隻game
幾時出女性 樣
同埋我覺得仁王打起上嚟爽過無雙

我太刀下段斬兩下再斬釘截鐵再斬兩下真係快活過神仙

雖然條仆街回血快過我扣佢血

無雙細個玩個陣好好玩

大個就覺得悶 來來去去同一個套路
再問下有冇人過到本多+立花一齊圍屌果個支線 有冇人可以教我點打
酒盅係咪開箱先會有??
酒盅係咪開箱先會有??

殺怪或血刀 隨機跌
酒盅係咪開箱先會有??

打血刀有時都會出
再問下有冇人過到本多+立花一齊圍屌果個支線 有冇人可以教我點打

我係無限拉打引立過黎打斷佢氣居合兩下 見本多行近又拉開
立花死之後你就易打
酒盅係咪開箱先會有??

殺怪或血刀 隨機跌

TKS

睇你玩開咩
正常拉打 唔好理本多先

我係無限拉打引立花過黎打斷佢氣居合兩下 見本多行近又拉開
立花死之後你就易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞