仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

我爆機都無用過符
隻驚好易玩
不過你地唔洗講到唔用會高人一等
用左係無雙無意思
不如用1lv武打王算啦 用高攻武 太快斬死王 其實都好無意思

又黎非黑即白
即係搵野挑戰自己就一定要搵最難既玩法
一係就正常玩,一係就乜都唔裝玩最難
仲要比你講到話高人一等
即係呢個post連自己點玩都唔講得
全世界要用正常玩法先好po出黎
如果唔係就高人一等

呢d game為求過關咩奸招都可以用架啦

要威要人你既咪裸裝空手過二週目囉

唔駛開哂口迫人一定要跟你個套

屌你係咪被害妄想症

打機打傻咗,人哋講下自己玩法俾佢哋講到又高人一等又話迫佢哋跟自己個套

個個係度製造輿論

一陣越吹越大搞到d新手唔敢用咪又係要上黎搵人幫 到時麻煩你班大神執手尾

yes
咁我建議你寫封信去youtube同twitch個度叫佢地刪晒個d突登整難隻game既片同stream啦
廢時到時有班新手睇完有樣學樣跟手上黎求救

戅鳩 咁你唔寫信叫間廠改難d隻 game

駛乜日日係度叫春

我爆機都無用過符
隻驚好易玩
不過你地唔洗講到唔用會高人一等
用左係無雙無意思
不如用1lv武打王算啦 用高攻武 太快斬死王 其實都好無意思

又黎非黑即白
即係搵野挑戰自己就一定要搵最難既玩法
一係就正常玩,一係就乜都唔裝玩最難
仲要比你講到話高人一等
即係呢個post連自己點玩都唔講得
全世界要用正常玩法先好po出黎
如果唔係就高人一等

屌你係咪被害妄想症

打機打傻咗,人哋講下自己玩法俾佢哋講到又高人一等又話迫佢哋跟自己個套

個個係度製造輿論

一陣越吹越大搞到d新手唔敢用咪又係要上黎搵人幫 到時麻煩你班大神執手尾

yes
咁我建議你寫封信去youtube同twitch個度叫佢地刪晒個d突登整難隻game既片同stream啦

駛乜日日係度叫春

你知唔知咩叫人工難度啊
即係可以用唔同打法令到隻game難度改變
你鍾意用咩難度打冇所謂 但麻煩你唔好見到人用難少少既玩法就係到屌鳩人話咩教壞新手/要人跟你個套
有冇強者推關
屌 睇片打雜賀有個bug打打下佢跌左落下一層

屌你係咪被害妄想症

個個係度製造輿論

yes

駛乜日日係度叫春

你知唔知咩叫人工難度啊
你鍾意用咩難度打冇所謂 但麻煩你唔好見到人用難少少既玩法就係到屌鳩人話咩教壞新手/要人跟你個套

都係個句

你要威要人 你就裸裝空手過二周目啦

叫哂春話唔夠難度但又唔上唔落咁仲要日日係度講真係引人笑
大家都人少句啦
大家都一人少句啦
由一周目船鬼開始用符打到二周目都爆埋都係用符既人
可以話佢用邪魔外道,又可以話係識得食腦利用各方便道具
由頭到尾冇用符既人
可以話佢自虐,又可以話佢肯自我挑戰
根本就係點講都係
但係大家都係打機姐
冇話邊一種玩法係高人一等既
有咩好嘈
講真隻game俾得你用既野就可以用架啦

又唔係開掛又唔係叫人幫

無話有無意思 過到關就得

當然佢nerf就後話啦

屌你係咪被害妄想症

個個係度製造輿論

yes

駛乜日日係度叫春

你知唔知咩叫人工難度啊

都係個句

你要威要人 你就裸裝空手過二周目啦

叫哂春話唔夠難度但又唔上唔落咁仲要日日係度講真係引人笑

又黎非黑即白啦
即係打game呢一係就打easy一係就打nightmare
你係到講句你打hard/normal就係代表自己高人一等又要威+教壞新手
goodest logic

仲要我只係講左一句就比人屌都可以比你講到我日日係度講
講真隻game俾得你用既野就可以用架啦

又唔係開掛又唔係叫人幫

無話有無意思 過到關就得

當然佢nerf就後話啦

我講句自己唔用,從來冇講過其他人
咁都踩到你條尾真係冇野好講
由一周目船鬼開始用符打到二周目都爆埋都係用符既人
可以話佢用邪魔外道,又可以話係識得食腦利用各方便道具
由頭到尾冇用符既人
可以話佢自虐,又可以話佢肯自我挑戰
根本就係點講都係
但係大家都係打機姐
冇話邊一種玩法係高人一等既
有咩好嘈

中肯
理得人點玩啫
雷狗我都係用涼亭卡佢,立花就玩柱
支線立花就真係唔識打
打赤鬼裝點搵人幫打?
支線立花就真係唔識打

卡石
其實我覺得呢個比起高登的風氣已經係好好多
一隻game
一開始大家一齊拓荒
總有d人向玩緊第一關的人炫耀自己的第二關進度/劇情
到左基本上大部份人都爆左機
開始討論極端玩法發掘另類趣味
但有新手問野就會屌/笑9人地
咩咩咩無人會用, 點點點好白痴, 咁咁咁先係最屈機

興幸呢度普遍都無咁的情況
我明白大家都係想分享自己的玩法
但唔好講到自己嗰套先係最正義最有趣味就ok
無可厚非, 新人真係會受呢d comment影響
講求技術係好, 但至少要過到關先
唔係的話幾好的技術都只係花巧
盡情享受隻game的樂趣就係咩都要試下, 咩街都仆下
支線立花就真係唔識打

卡石

卡石出唔切去打佢,成日比佢陰返轉頭
另外請問主線boss係唔係只可以打一次,支線boss就無限打!
屌 睇片打雜賀有個bug打打下佢跌左落下一層

我試過, 佢kick住左下一層條樓梯度
我用箭射死左佢但完唔到game

粒光點kick住左
打機我最撚勁 一定要跟我打法
打赤鬼裝點搵人幫打?

呢隻好似無
呢隻唔算難打喔, 一個字, 反擊
支線立花就真係唔識打

卡石

另外請問主線boss係唔係只可以打一次,支線boss就無限打!

唔係,主線都可以無限打
有D稱號係要你重覆打主線BOSS先有
支線立花就真係唔識打

卡石

出完居合 用槍上段 三角 岩岩好插落佢回避個位置

任打架喎
其實我覺得呢個比起高登的風氣已經係好好多
一隻game
一開始大家一齊拓荒
總有d人向玩緊第一關的人炫耀自己的第二關進度/劇情
到左基本上大部份人都爆左機
開始討論極端玩法發掘另類趣味
但有新手問野就會屌/笑9人地
咩咩咩無人會用, 點點點好白痴, 咁咁咁先係最屈機

興幸呢度普遍都無咁的情況
我明白大家都係想分享自己的玩法
但唔好講到自己嗰套先係最正義最有趣味就ok
無可厚非, 新人真係會受呢d comment影響
講求技術係好, 但至少要過到關先
唔係的話幾好的技術都只係花巧
盡情享受隻game的樂趣就係咩都要試下, 咩街都仆下

我個人認為每個人打機求既都唔同 有快感,挑戰難道,探索,成就感
若果新人受人comment影響都係佢自己選擇 最終佢唔掂都會上黎問
點玩都好唔好批評人地玩法係打機既美德
支線立花就真係唔識打

卡石

唔係,主線都可以無限打
有D稱號係要你重覆打主線BOSS先有

一開始應唔應該刷立花?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞