仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
阿勝係咪有招臭你又奶
點解我打個陣無對我出既

我打個陣都無見過佢出
仲要佢中咗bug 對住牆角瘋狂後空翻

有出唔中啫
世界大戰笑左
好似小學雞無經歷過最舊的mh年代禁
12號買game 宜家先打完百足
點解大家咁多時間打
好多野都睇唔明講緊咩

唔洗明 佢劇情根本on99

佢啲支線劇情幾正
初頭玩雙刀係唔係死撚得....
斬掉重練

捱左個頭佢熟習左就無雙咁玩架啦
斬掉重練

學左野風之後就好似開左easy模式咁
上段打哂
點解大家咁多時間打
好多野都睇唔明講緊咩

佢啲支線劇情幾正

三個細路最後變妖怪個個
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用
有冇人同我一樣覺得人型boss好玩過妖怪boss
蝦蟆都還好,可能我當佢鬼半藏

但百足同海坊主我真係唔想打第二次

好悶

海坊主真係垃圾設計 貼住佢黎打會碌落海
激光秒殺 後期boss都冇一招係秒到你

打佢手好安全,激光都好大動作唔難避

其實海坊主你地有無lock住黎打,我唔lock會跌落去,lock左就未試過會碌落去

呢隻野難就難在明明你識打都有機會碌左落海

所以我而家都係睇清楚隻人行到咩位先碌
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

中下段玩風神都好好用
點解大家咁多時間打
好多野都睇唔明講緊咩

佢啲支線劇情幾正

三個細路最後變妖怪個個

Btw有冇人試過唔俾個髮篦雜賀
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

中下段玩風神都好好用

野風+一閃, 又快又痛
不過一開始未學到咩武技又係難用左d
打刀學左招上段駁三角形已經夠打九洲篇
其實隻game唔刻意同BB DS比真係都幾正
節奏夠快唔使下下回合制

最唔滿意係劇情無聊同無得用女女
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

野風重裝狂戰士
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

野風重裝狂戰士

認真問,重裝真係得
野風3好難出
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

野風重裝狂戰士

用左重甲野風真係返唔到轉到
再無腦d玩重甲斧頭上段3角 中段L1三角
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

野風重裝狂戰士

認真問,重裝真係得
野風3好難出

有無片睇
我玩單刀唔明
單刀有咩連技正?
成隻game 跌落海碌落山死得最多
所以海坊主最強

地形殺

依家打到白虎 海坊主 真係死我最多次 淨打王都卡左粒幾鐘 屌佢
依家打到本多,仲著緊西國無雙 有冇人有建議著咩裝好
迫尻人跟佢玩法呢樣野真係好低能
我平時拍片 都收好多comment叫我玩呢樣玩個樣
大佬,我打機有自己玩法啦做乜一定要跟人玩
從來打機都係自己探索係最有成功感
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

野風重裝狂戰士

用左重甲野風真係返唔到轉到
再無腦d玩重甲斧頭上段3角 中段L1三角

又唔係真係全set重
我係西國mix劍豪
轉到完場
問多樣野
點解我明明點左射擊中要害加殺人會回彈藥
但好次冇發動過咁
我次次小卒都係打頭 紅點中有紅點架喎
問多樣野
點解我明明點左射擊中要害加殺人會回彈藥
但好次冇發動過咁
我次次小卒都係打頭 紅點中有紅點架喎

有%
柳生裝其餘兩個位你地會配咩裝?
我試過用赤鬼但好唔襯
而家是但用緊個面具同手套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞