仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
巴打洗唔洗幫拖

冇psn
你老母臭閪 岩岩開99劈撚到佢得番一滴血 點知比佢秒撚左 屌你老母

試下用炸彈炸撚柒鳩佢老母先
巴打洗唔洗幫拖

冇psn

要plus架咩
比雷狗sm
屌你老母佢個冰彈五連擊是咪痴撚線
巴打洗唔洗幫拖

冇psn

要plus架咩

唔使psn咩?
有咩地方刷精華?
巴打洗唔洗幫拖

冇psn

要plus架咩

唔使psn咩?

你試下就咁召稀人睇下有冇人入
屌好撚灰

有幾撚灰

迫佢打埋身好快搞掂

招回力鏢可以點樣避?基本上冇可能

你係咪著左重甲呀

點會避唔到

基本上痴住雪女打就唔會食冰錐 衝插個d 你再試下啦

著西國

除裝打啦傻佬 著西國仲邊跑得郁
巴打洗唔洗幫拖

冇psn

要plus架咩

唔使psn咩?

你試下就咁召稀人睇下有冇人入

岩岩拎左個兩日試用
有個叫Utral既人幫手

唔知是咪巴打 感激不盡
屌好撚灰

有幾撚灰

迫佢打埋身好快搞掂

你係咪著左重甲呀

點會避唔到

著西國

要著西國,加到12 剛 就岩岩好夠
想問係武器屬性 近距離攻擊同 上中下段 有咩分別?
屌好撚灰

有幾撚灰

迫佢打埋身好快搞掂

你係咪著左重甲呀

點會避唔到

著西國

要著西國,加到12 剛 就岩岩好夠

西國好似唔食剛
唔是淨係體同武咋咩
屌搞左兩個幾鐘都刷唔到八xx勾玉
想問下點解咁多巴打話用雙刀要著重裝
邊到有資料可以參考下
想問下點解咁多巴打話用雙刀要著重裝
邊到有資料可以參考下

我都想知
立花本多點撚樣過
一野ko左真立花
立花本多點撚樣過

正路打法就係慢左本多再打立花用下反擊再用舊石幫手拉一拉開2個人

邪道d就慢左本多先,再爆立花頭令佢訓低,幫佢上減防 自已上修羅衝上去插佢 再,插完用守護靈符例如好似隻鷲 or 玄武咁等佢一起身再訓底再插 loop幾次佢就死, 本多同樣道理
https://youtu.be/fZK5OXm64xM
好似咁

建議正常咁打一次先做卑鄙外鄉人
立花本多點撚樣過

正路打法就係慢左本多再打立花用下反擊再用舊石幫手拉一拉開2個人

邪道d就慢左本多先,再爆立花頭令佢訓低,幫佢上減防 自已上修羅衝上去插佢 再,插完用守護靈符例如好似隻鷲 or 玄武咁等佢一起身再訓底再插 loop幾次佢就死, 本多同樣道理
好似咁

點解佢可以裝咁多符既?我最多只可以裝三款
新丁留明
立花本多點撚樣過

好似咁

點解佢可以裝咁多符既?我最多只可以裝三款

點高術會加術容量可以裝多d
陰陽術果度又有技可以加容量
同一招符你點高lv d可以帶多幾張
去左中國篇,想問下有冇得返去九州?
去左中國篇,想問下有冇得返去九州?

正方可以去番全國地圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞