仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
我想問下 , 我同我朋友如果想一齊過任 (我過左,想帶佢過既任)
我應該要做D咩?

佢係BOSS門口個廟仔參拜 , 搵黎搵去都search 唔到

叫佢set pw 之後你search pw

我同佢都係設定到SET左暗號 +限制
都無乜反應

佢參拜既時候我係咪要簡 常世同行 +好友+設定暗號SET一樣?

要用萍水相逢

常世同行係兩個都通咗關先得
有無巴打幫打八岐大蛇

Pw?

Sor 睇漏眼 again

唔緊要😂岩岩攪掂了

想問下返英女王果度
三個光頭佬要點打,仆佢個街捉一下3500血即秒

有無巴打幫打八岐大蛇

Pw?

Sor 睇漏眼 again

唔緊要😂岩岩攪掂了

唔該巴打
我想問下 , 我同我朋友如果想一齊過任 (我過左,想帶佢過既任)
我應該要做D咩?

佢係BOSS門口個廟仔參拜 , 搵黎搵去都search 唔到

叫佢set pw 之後你search pw

我同佢都係設定到SET左暗號 +限制
都無乜反應

佢參拜既時候我係咪要簡 常世同行 +好友+設定暗號SET一樣?

要用萍水相逢

常世同行係兩個都通咗關先得

唔該哂,我今晚返去試下
想問下熟練度係邊度睇
同埋武功有咩用
想問下熟練度係邊度睇
同埋武功有咩用

睇度喇..冇野了
想問下返英女王果度

買普通版定豪華版好
買普通版定豪華版好

豪華
本多把槍 本書係咪要刷本多2周目會出?
想問下返英女王果度

我自己係一開始就衝去入面,用鎖鏈上段打左第一隻先

佢最麻煩係會擋,拖得耐打唔死就俾佢地圍
但用上段唔會彈刀可以照打到佢無精力,然後就可以追擊或者刺擊之類
本多把槍 本書係咪要刷本多2周目會出?

一週都會出
支槍咁廢刷完圖都唔會整
用槍邊把好用
有問題, 同人coop打, 物品掉落係可各自各執定係大家共執架?

即係我打完隻怪, 大家player會見到唔同物品掉落, 定係大家都係見到同一樣野? 互相讓執?

各自

謝謝
想問下返英女王果度

食靈石屈99
想問下返英女王果度

但用上段唔會彈刀可以照打到佢無精力,然後就可以追擊或者刺擊之類

打到佢冇精力吉埋落去都淨係扣三分之一血,點都要打三個喎
第一次打個陣唔識係出面打左兩隻大隻佬先
衝到入去俾3隻人+個兩隻大佬圍到仆街
想問下返英女王果度

印象中三隻出黎好似有d 時間差,我好快就殺左第一隻
可能因為我係咁玩鍛造,把鎖鏈攻擊力好高
第一次打個陣唔識係出面打左兩隻大隻佬先
衝到入去俾3隻人+個兩隻大佬圍到仆街

呢度仲難打過隻王
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
唔話你知 PSN : fainterz
野鶴 : horstephen
Benz_break : matchson
meltykiss:nicky_yeung
十月想殿 PSN:katoxi0610
鹿島旺角 PSN: yannickq24
機械人需要合體: minglk
慎島 PSN: stardust3434
尼維特 PSN: hodelpiero
鳩大 PSN: gunmantl0408
yaki tako PSN: takasan2046
岸久當友崔 PSN : andy00000ckh
寶島男神 PSN: JC19911997
扑來也扑去 PSN: pantong86
柒柒膠 PSN: timslhk
大江錦太郎 PSN: sunny097
0月0日 PSN: hk_masami
遊人望鄉心切 PSN:ncl_Ricky
食屎仔 psn: derekmc555
BEN CHOW PSN: kevinfung94419
沙士比亞•雷雨 PSN:fukam2
Roseskull PSN: zekemystogan
意粉丹比利 PSN:lion_wwl
黃梓灝 PSN:TszHo516
Atom PSN:atom9870
外鄉人 PSN:forestroar
韓某hkg PSN: singpook2005
暗渡陳倉 PSN:kanexyeah2008
我就是黃的士 PSN: FIFAGODChris
艾朗藍西 : PSN :mika1229
丁猿:PSN:Gorrrrr Ken
大星星 PSN: Rock_mond
圓寂 PSN: Yeungson
Luke PSN : shingokt
猛龍探肛 PSN : dllm12345
好憎大頭佛 PSN : GantZett
唔駛三千PSN : kylesonmuzik
Mist PSN : Tsukikage468
無圖就擰甩你個頭 PSN : shusan0122
指原 PSN: KoKoChiu
新垣結衣_ PSN: Ltyinyin
婆加野狼 PSN: lammht
羅理雅 PSN: Marcoccy

唔好引用回覆,請直接copy之後加名同ID落去
有冇邊把好用少少既雙刀可以快d入手?
女王之眼最尾開99打5隻
當無雙玩
有冇邊把好用少少既雙刀可以快d入手?

雙刀好似係爆機裝
想問下返英女王果度

打完兩隻妖鬼
再用遠攻爆樽引一隻出黎先
一隻好快搞掂
之後兩隻引一隻埋身
另一隻你同佢遠啲既話佢唔會郁

都係果句 善用劍氣野風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞