仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
信長同雪女一齊打點打, 東西國2 take 就過

吹雞 一人一隻
日後無雙all star係咪會出晒仁王d角色
威廉連模都唔駛再整

吹雞 一人一隻

試過有一次打死左信長,不過冇哂藥比雪女秒
反到信長之後雪女成日都咁岩用彈幕cover
我老母俾狗屌 卡雷獸卡左好耐

雷獸我覺得反而易打 出抗雷裝 慢慢避雷 左右跳偷刀
Btw卡緊百足

百足先易打

我係打到佢仲有三分二 跟住爆精華屈佢99

暫時打完雪女,其實隻隻boss,除左第一隻鐵波佬,隻隻boss都好易打,雪女同蜘蛛重易打過d巨僧,雷獸有個亭屈唔駛講啦,百足就咁圍住條柱轉就屈死左佢

Btw卡緊百足

百足先易打

暫時打完雪女,其實隻隻boss,除左第一隻鐵波佬,隻隻boss都好易打,雪女同蜘蛛重易打過d巨僧,雷獸有個亭屈唔駛講啦,百足就咁圍住條柱轉就屈死左佢

死得最多係海坊落海

Btw卡緊百足

百足先易打

死得最多係海坊落海

越後d boss越易打
乜雜賀 石田 黑鬼 信長真係得啖笑

Btw卡緊百足

百足先易打

死得最多係海坊落海

雪女一take就過左,上張減速就秒左佢

Btw卡緊百足

百足先易打

死得最多係海坊落海

係中間個幾隻同最後凱瑞 百目廢

大谷 雜賀個d唔做外鄉人其實都有少少惡搞

吹雞 一人一隻

慢符 減防符 加攻符 雙刀野風
一開始行去左面 先慢雪女 之後減防慢信長 爆頭射down信長再背後野風 輕鬆收皮
雪女都係背後野風
柳生裝邊到打?
無啦啦有兩隻紫色柳生裝係身,但唔記得邊到出

吹雞 一人一隻

慢符 減防符 加攻符 雙刀野風
一開始行去左面 先慢雪女 之後減防慢信長 爆頭射down信長再背後野風 輕鬆收皮
雪女都係背後野風

thx 試多幾次用太刀先
想問 豪放猛牛製作書要打邊隻野刷?

好似有個支線有本書送

Ok thx 另外點做綠色防具 我見製作果度無得加神器碎片落去既?
有冇高手可以帶我打last果過..打左60場都過唔到 PSN:isaackong125
有冇高手可以帶我打last果過..打左60場都過唔到 PSN:isaackong125

60場
柳生裝邊到打?

打刀既奧義關
你未打但又有既話可能係打血刀攞

你卡係咩位?

60場

想喊

60場

想喊

你指邊關啊
大蛇定bloodborne怪?
柳生裝邊到打?

打刀既奧義關
你未打但又有既話可能係打血刀攞

咁應該血刀出
越後越冇耐性,反正都係轉個場打返果啲怪,有時陰下你,有時幾隻圍你增加下難度咁
有時叫稀人一齊玩仲好過自己對住堆怪
想問下有咩 忍術 陰陽係必學?
越後越冇耐性,反正都係轉個場打返果啲怪,有時陰下你,有時幾隻圍你增加下難度咁
有時叫稀人一齊玩仲好過自己對住堆怪

怪種類太少真係好大缺點
打到後尾d怪d招真係識背
想問下有咩 忍術 陰陽係必學?

忍術學加大回血藥上限,陰陽學減防、封氣、減速同召喚守護靈
魔王耀變

60場

想喊

你指邊關啊
大蛇定bloodborne怪?

魔王耀變果關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞