仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

啲巴哈仔洗武洗到咁

我自己個把

痴線

啲巴哈仔洗武洗到咁

我自己個把

洗到咁但係得150LV
點樣整320裝?我打完女王眼係鍛造果到都冇顯示可以轉用神器碎片鍛造既?

鍛造個掣度禁3角

發雞盲
有無人可以幫手打飛緣
我打左就黎三十幾次 就黎想DEL GAME

有無人可以幫手打飛緣

暗號
有無人可以幫手打飛緣

暗號呀
有冇同行強者之道
有冇人分享下整武器過程
+1/+2 我打到/鍛造到出黎
咁+3或以上個d係點合出黎?

+1至+5都可以打出黎
強者之道任務愈高級跌愈高
兩件+1合做+2
兩件+2合做+3
如此類推
同類型武器合魂平D
同名武器合魂再平D
玩刀同雙刀應該點加點
希望dlc難度再高d
打到把槍繼承技係對攻擊力反映(體)
打強者關計算之人,一入去就比三隻ninja屈死左勁多次
最煩既細怪一定係ninja
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
唔話你知 PSN : fainterz
野鶴 : horstephen
Benz_break : matchson
meltykiss:nicky_yeung
十月想殿 PSN:katoxi0610
鹿島旺角 PSN: yannickq24
機械人需要合體: minglk
慎島 PSN: stardust3434
尼維特 PSN: hodelpiero
鳩大 PSN: gunmantl0408
yaki tako PSN: takasan2046
岸久當友崔 PSN : andy00000ckh
寶島男神 PSN: JC19911997
扑來也扑去 PSN: pantong86
柒柒膠 PSN: timslhk
大江錦太郎 PSN: sunny097
0月0日 PSN: hk_masami
遊人望鄉心切 PSN:ncl_Ricky
食屎仔 psn: derekmc555
BEN CHOW PSN: kevinfung94419
沙士比亞•雷雨 PSN:fukam2
Roseskull PSN: zekemystogan
意粉丹比利 PSN:lion_wwl
黃梓灝 PSN:TszHo516
Atom PSN:atom9870
外鄉人 PSN:forestroar
韓某hkg PSN: singpook2005
暗渡陳倉 PSN:kanexyeah2008
我就是黃的士 PSN: FIFAGODChris
艾朗藍西 : PSN :mika1229
丁猿:PSN:Gorrrrr Ken
大星星 PSN: Rock_mond
圓寂 PSN: Yeungson
Luke PSN : shingokt
猛龍探肛 PSN : dllm12345
好憎大頭佛 PSN : GantZett
唔駛三千PSN : kylesonmuzik
Mist PSN : Tsukikage468
無圖就擰甩你個頭 PSN : shusan0122
指原 PSN: KoKoChiu
新垣結衣_ PSN: Ltyinyin
婆加野狼 PSN: lammht
羅理雅 PSN: Marcoccy
你家人醫生 PSN:jas_1122
馬料水胖虎 PSN: igniteyin
唔好引用回覆,請直接copy之後加名同ID落去
我做到把320之後合落把150到d能力會唔會低左

有320仲合落150做咩
將150合落320就差唔多

有320仲合落150做咩
將150合落320就差唔多

所以繼承技好重要
係咪已經衝哂上去無咩新人?
琴日先收二手呢加單機過完飛緣魔
玩得好辛苦

有啲後悔無入一手 真田套衫都幾靚
有無人可以幫手打飛緣

暗號

唔明 第一次搵人連 召喚稀人?
有無人可以幫手打飛緣

暗號

飛緣其實唔難打 唔好太心急 隔開少少睇下 其實得幾種攻擊模式 太解麻針 / 抗麻 應該夠打 佢追攻個時唔好太心急 x去避佢 等佢個波飛緊堆黎先
有無人可以幫手打飛緣

暗號

飛緣其實唔難打 唔好太心急 隔開少少睇下 其實得幾種攻擊模式 太解麻針 / 抗麻 應該夠打 佢追攻個時唔好太心急 x去避佢 等佢個波飛緊堆黎先

次次打到一半血就GG
覺得未升武技既雙刀仲好用過升好哂技既太刀
有無人可以幫手打飛緣

暗號

次次打到一半血就GG

你喊好諗住檔完佢反擊啦 我一開始都係咁卡左都係十幾廿次 後尾都係屈佢出完招硬直 沖臺去斬佢兩刀又走先磨死佢 如果係有信心 聽講佢飛起可以用槍射低佢 不過唔係咁易
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞