仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
去左中國篇,想問下有冇得返去九州?

正方可以去番全國地圖

唔該巴打

有幾撚灰

迫佢打埋身好快搞掂

招回力鏢可以點樣避?基本上冇可能

你係咪著左重甲呀

點會避唔到

基本上痴住雪女打就唔會食冰錐 衝插個d 你再試下啦

著西國

除裝打啦傻佬 著西國仲邊跑得郁

要著西國,加到12 剛 就岩岩好夠

西國好似唔食剛
唔是淨係體同武咋咩

但重量限制左 , 敏捷得c , 好撚慢
屌好撚灰

有幾撚灰

迫佢打埋身好快搞掂

你係咪著左重甲呀

點會避唔到

著西國

除裝打啦傻佬 著西國仲邊跑得郁

要著西國,加到12 剛 就岩岩好夠

西國好似唔食剛
唔是淨係體同武咋咩

係就係
但西國本身重
唔點剛實過70%
屌好撚灰

有幾撚灰

迫佢打埋身好快搞掂

你係咪著左重甲呀

點會避唔到

雪女我係太刀上段一擊脫離

我個人認為雪女第一階難過第二階好多
究竟雪女點打

痴到實打最實際

兩個慢符收佢皮啦,垃圾boss黎
究竟雪女點打

痴到實打最實際

慢符收立花皮啦,垃圾boss嚟
慢符收雜賀皮啦,垃圾boss嚟
慢符收阿勝皮啦,垃圾boss嚟
慢符收本多皮啦,垃圾boss嚟
慢符收大谷皮啦,垃圾boss嚟
慢符收島左近皮啦,垃圾boss嚟
慢符收雷狗皮啦,垃圾boss嚟
慢符收怨靈鬼皮啦,垃圾boss嚟
慢符收飛緣魔皮啦,垃圾boss嚟
慢符收蝦蟆皮啦,垃圾boss嚟
有無巴打解答下點樣先會升lv?定係加能力點就會跟住先
有無巴打解答下點樣先會升lv?定係加能力點就會跟住先

能力開花 一點一lv
想問下打完個d主線任可唔可以再打?

任打架喎
究竟雪女點打

痴到實打最實際

想問問係咪可以一機兩個人打
想同女友玩

唔係無雙, 唔可以
想同女友玩

唔係無雙, 唔可以

好 唔該曬你

同埋同女友玩
小心你真人落命
有冇人開房一齊visit全部spa? 我差幾個spa就去哂。

我 lv125
想同女友玩

唔係無雙, 唔可以

好 唔該曬你

同埋同女友玩
小心你真人落命

真人落命

你條女玩完仁王
部ps4仲開到機
想同女友玩

唔係無雙, 唔可以

好 唔該曬你

同埋同女友玩
小心你真人落命

真人落命

你條女玩完仁王
部ps4仲開到機

打到變物理攻擊
究竟雪女點打

痴到實打最實際

駁唔到

任打架喎

我o係大地圖揾唔返之前d主線任,應該去邊度揾?
屌你老母佢個冰彈五連擊是咪痴撚線

冰彈 個人覺得向左跑會易避d

任打架喎

我o係大地圖揾唔返之前d主線任,應該去邊度揾?

紅色旗咪㡳主線
米白色旗咪係支線
糞球果個盃

可唔可以儲定D 糞球先交俾NPC?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞