仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
慢慢打

睇唔到
我諗住開左門先開神社

打多次 ?

慢慢行既話唔係幾記得路
開左門啦,直打大佬ok
開左門啦,直打大佬ok

OK
有人幫左 ,thanks
最勁應該長腿飛綠魔或者海坊主(因為麻煩)
最廢一定係最後隻百目
藥都唔洗食就殺撚左佢
兩儀巴抖M嫌難度唔夠
其實大部分評價我都認同 故事無驚喜同為隱藏而隱藏真係好傷 武器亦少得濟
動作爽快度、囡囡係加分位

快出囡囡dlc啦屌

大谷同石田三成 全game最型

男角無mood轉

好想變阿勝呀屌

阿福最撚正

阿福我屌咗喇,你哋揀過第二個啦

我要歸蝶ok呀福同呀勝俾你地3p啦

我要飛緣女

飛綠魔對腳真係可以玩幾年
快點吸乾我
[quote]老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
Alvinnnnnnn PSN : paulthebigbear
性感荷官在線發牌 PSN : sk8samxx
唔話你知 PSN : fainterz
野鶴 : horstephen
Benz_break : matchson
meltykiss:nicky_yeung
十月想殿 PSN:katoxi0610
鹿島旺角 PSN: yannickq24
機械人需要合體: minglk
慎島 PSN: stardust3434
尼維特 PSN: hodelpiero
鳩大 PSN: gunmantl0408
yaki tako PSN: takasan2046
岸久當友崔 PSN : andy00000ckh
寶島男神 PSN: JC19911997
扑來也扑去 PSN: pantong86
柒柒膠 PSN: timslhk
大江錦太郎 PSN: sunny097
0月0日 PSN: hk_masami
遊人望鄉心切 PSN:ncl_Ricky
食屎仔 psn: derekmc555
BEN CHOW PSN: kevinfung94419
沙士比亞•雷雨 PSN:fukam2
Roseskull PSN: zekemystogan
意粉丹比利 PSN:lion_wwl
黃梓灝 PSN:TszHo516
Atom PSN:atom9870
外鄉人 PSN:forestroar
韓某hkg PSN: singpook2005
暗渡陳倉 PSN:kanexyeah2008
我就是黃的士 PSN: FIFAGODChris
艾朗藍西 : PSN :mika1229
丁猿:PSN:Gorrrrr Ken
大星星 PSN: Rock_mond
圓寂 PSN: Yeungson
Luke PSN : shingokt
猛龍探肛 PSN : dllm12345
好憎大頭佛 PSN : GantZett
唔駛三千PSN : kylesonmuzik
Mist PSN : Tsukikage468
無圖就擰甩你個頭 PSN : shusan0122
指原 PSN: KoKoChiu
新垣結衣_ PSN: Ltyinyin
婆加野狼 PSN: lammht
羅理雅 PSN: Marcoccy
你家人醫生 PSN:jas_1122
你老母狗都唔屌 PSN:GalaxyManFTBoA
棒名 PSN:HKGJJ10
萬世師表:kayip719
海坊主打到灰
立花係咪一定要自己打
有冇方法可以易打啲

真立花係,可以隊個破氣符符比佢。入場遠程武爆佢頭一下,佢瞓底大力一下插佢,然後繞住場左面舊大石打帶跑。本人手殘

試過好幾次 下下都話有破綻之後比佢收皮

半血上雷?跑帶打喇巴打,唔好貪,加油,再唔係上youtube睇下人點避招,或者點下武技。長槍可以掃腿;太刀可以居合,最好係睇準立花跑埋黎居合個下向前閃,不過我手殘,唯有做個卑鄙的外鄉人

居合係收劍個招?

可以上youtube睇下其他玩家點打,如果技術唔夠,等立花出完招再去拮一兩下,基本上舊石係檔晒佢所有招,當然企石頭邊皮位會比佢上雷招大範圍橫劈打中。加油加油,我卡左成幾十次㗎都
痴拎線,頭先召希人打海坊,睇佢有隻鳳凰飛黎飛去,全程10秒ko
初頭玩雙刀係唔係死撚得....
斬掉重練

捱左個頭佢熟習左就無雙咁玩架啦

學左野風之後就好似開左easy模式咁
上段打哂

雙刀上段好用

風神+月影+十文字雙刀破防三技
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

咁太刀玩咩技?居合成日比人斷
個蜘蛛腳殼打邊到多
打信貴山用埋開運符一場都未必有一個
打到就痴線
兩儀巴抖M嫌難度唔夠
其實大部分評價我都認同 故事無驚喜同為隱藏而隱藏真係好傷 武器亦少得濟
動作爽快度、囡囡係加分位

快出囡囡dlc啦屌

如果DLC真係有阿勝用我就會瘋狂加番分
個蜘蛛腳殼打邊到多
打信貴山用埋開運符一場都未必有一個
打到就痴線

我打 boss 之前去神社記錄,到打死隻 boss 唔出就直接返回主畫面,可以再打多次 boss
斬掉重練

上段打哂

雙刀上段好用

咁太刀玩咩技?居合成日比人斷

太刀真係玩反同居合多

下段雖然穩但唔夠快
有無巴打幫手解支線 名匠的下落
依個解唔掂
暗號lihkg369
有無巴打幫手解支線 名匠的下落
依個解唔掂
暗號lihkg3
好景見到人519入咗隻
終於刷唒全套八咫烏紫裝連武器
其實320唔算難整 係+10啱技先煩 所以最好得閒去刷大橋打把好d既武番黎 如果想出多d裝記住要低lv過堆血刀 你高lv過佢多數都係淨出一件

同埋配技要睇你用咩武為主
好似我刀+雙刀 最好刀 技buff 雙刀 心buff 咁樣互補

320是但搵d廢武加一塊神碎整就得 唔洗用仁王武/勁武 邊有咁多鬼角個堆野

咁當然要S/L大法啦

上320一定要+10上 當然320+幾都好撚高攻 但你320 +幾>+10 可能要幾千萬先夠
我有把雙刀就係柒左 準備reboot

利伸:一刀殺東西國

用320食150+都會有加
好景見到人519入咗隻

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞