仁王集中討論區 (5)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
白虎開始打唔過,係咪去逢魔到刷裝刷精先再打埋落去?

你睇攻略打應該會快過刷滿裝

因為頂裝都係俾你食多一兩下傷咁
有冇學分身
學左多幾條命,再入埋德川
點樣升lv最快,依家打到120任,但我仲係得80lv

去到強者大把精華比你刷
一週目拎把高攻武器仲實際

盡量唔好死+執屍+去神社轉加精華既buff+打埋支線
果d武技係唔係鳩點就ok?

理論上係 因為打到尾會多到洗唔哂

雙刀流配點應該點好?上網見人all in技,其他點10,但又見人話點心,其他15。有冇巴打可以指點下?

盡量唔好死+執屍+去神社轉加精華既buff+打埋支線

啲支線我打哂了,基本上都係屈磊落同一刀退,又唔係死太多,係咪正常個lv係追唔上任務
新手而家打完九州
用緊真田套裝同埋雷切
副武就用緊關物打刀

洗唔洗特別去邊度刷裝

同立花bb 一齊刷刀塚

係邊架?

同條女 一齊做任
打刀塚 周街西國無雙 任刷

西國好重喎

去到強者大把精華比你刷

好的,只係有時比人插兩野就死,要打得好小心,諗緊係咪太低lv
本身以為雜賀陣形可以比火槍風屬傷害,可以一槍就打到隻怪中狀態
點知
想問邊套輕裝最勁
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥
感應敵人+不消耗彈+aimbot

去到強者大把精華比你刷

好的,只係有時比人插兩野就死,要打得好小心,諗緊係咪太低lv

升高LV唔係加體都係比人插兩野死

去到強者大把精華比你刷

好啦,咁我就繼續去馬
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥

好難刷,第一次打雜賀就出咗工具書,不過要巨大骨
之後打咗幾次都係跌藍裝,出一支紫槍咁大把
有冇邊關血刀塚易刷?
宜家玩斧用320土斧,著伏牛重甲3200 血好屈機, 開哂buff 一招上段天地
打六萬至七萬出黎 乜都秒 痴孖筋
果d武技係唔係鳩點就ok?

理論上係 因為打到尾會多到洗唔哂

雙刀流配點應該點好?上網見人all in技,其他點10,但又見人話點心,其他15。有冇巴打可以指點下?

一週目未爆機不專業意見
剛點到拎西國負重70%以下
忍同術點到20
靈點到用到d附身靈既技(岩岩拎左火鼠要15)
其他3技1血1精

去到強者大把精華比你刷

好啦,咁我就繼續去馬

你80級 基本刷一次支線就可以升一級啦喎
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥

著緊柳生+井伊

套柳生打死都唔除 井伊可以睇下換乜
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥

好難刷,第一次打雜賀就出咗工具書,不過要巨大骨
之後打咗幾次都係跌藍裝,出一支紫槍咁大把
有冇邊關血刀塚易刷?

打完温泉支線會開,闇之監視者
有雜賀比你輪
宜家玩斧用320土斧,著伏牛重甲3200 血好屈機, 開哂buff 一招上段天地

我見人用斧配蜘蛛 開99個陣全場定住俾佢轉

對斧呢d重型武器都係有d抗拒

好彩太刀都秒到怪
新手而家打完九州
用緊真田套裝同埋雷切
副武就用緊關物打刀

洗唔洗特別去邊度刷裝

同立花bb 一齊刷刀塚

係邊架?

同條女 一齊做任
打刀塚 周街西國無雙 任刷

好似好重喎會唔會好快冇晒精力

對斧呢d重型武器都係有d抗拒

好彩太刀都秒到怪

之前beta玩斧都好爽 估唔到依家咁勁
想問邊套輕裝最勁

八咫鳥

著緊柳生+井伊

套柳生打死都唔除 井伊可以睇下換乜

柳生點先有? 打完黑鬼都無既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞