[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike

呢位"巴打"勸你講野前諗清楚先講
搞串晒盞大家無引

最後件事點?

成件事係點?
呢D野大家就大家je

咁都忍到唔開紅殺佢 你真係屎都食得喎

等我係1:1同GM講仆場先

通常俾人搶spot我冇所謂, 除非佢聲都唔出就開我拖
蚊型公會 <切勿跟車太貼>(起步階段) 主要PVE,生活,9UP
招收高質毒撚,毒絲,禁止MK,
由於宜家係小型公會 ,未打到公會王住,所以都係做住公會任先(通常夜晚)
如果要入會就係game入面密一密 肥婆差D成為班花 家門名 肥婆狙擊手
會長收到密語就會盡快踢你入會嫁啦
有無得係突破過既裝備拎返小小黑石
蚊型公會 <切勿跟車太貼>(起步階段) 主要PVE,生活,9UP
由於宜家係小型公會 ,未打到公會王住,所以都係做住公會任先(通常夜晚)
如果要入會就係game入面密一密 肥婆差D成為班花 家門名 肥婆狙擊手

巴打幫手填填張list?

而家d人唔識睇字

OK
啲人好惡 見你冇公會就開紅搶怪順便殺埋你
我都係想解個任姐屌
Tumblr updated 賺錢 - 卡瑪樹(kamasylven) ,知識及據點等級對掉落率的影響
http://bdostrate.tumblr.com/
連登公會list 各公會幹部幫手填

1. 連登
聯絡人:
[會長] 管理人員(開玩笑並不是別封我)
[副會] 神速(後方支援)
常駐分流:瓦倫西亞3
類型:all絲打

2.連登有愛
聯絡人:
常駐分流:

3.精神病院
聯絡人:凝煙
常駐分流:沒有
類型 : Mk style,生活型公會,鬼仔性格,精神病,真·偽毒

4.鳳凰會
聯絡人:
常駐分流:

5.熊熊兒童合唱團
聯絡人:
[人事/外宣] 職安真漢子
[會長/內事] 紫縭琉嫣
常駐分流:瓦倫西亞2
類型:PVE,生活型

6.神奇門
聯絡人: 失憶蝴蝶
常駐分流:海地爾-1

7.攻略組
聯絡人:瘋子殺手/沉睡蝴蝶
Discord: 好瘋狂#1989

8. 戰略組
聯絡人:
遊戲ID: 什麼樣子的道理啊
Discord: Bubbly#9002

9.真理
聯絡人: 落晨晞
常駐分流:艾裴莉呀1
生活,hea玩型公會

10.你呢個問題問得真係好
聯絡人: 死亡綻放/十奏
常駐分流:梅迪亞2
類型:生活,PVE

11. 七原罪
聯絡人:柯南
常駐分流:梅迪亞2
類型: PVP,PVE,生活,休閒,吹水
備注:設有RC 夜貓一族

12. LIHKG
聯絡人:連尼住
常駐分流:
類型:會長開任自肥型

13. 再次感動世界
聯絡人: Creep
常駐分流:巴雷1
類型:悠閒,PVE,公會王

14. 力威健身學院
聯絡人:秋田稻庭烏冬
常駐分流:卡爾佩恩1
活躍時間:每日夜晚至深夜及週末
類型:休閑型,做公會任打公會boss
備注:夜鬼型健身公會,有telegram 有Discord 入左再加你

15. 切勿跟車太貼
聯絡人:肥婆差D成為班花,瑪拉布
常駐分流:唔定(有公會任就集合)
活躍時間:每日下午至夜晚
類型:主要PVE,生活,9UP,休閑(遲啲多人會開公會boss)
備注:啱啱起步,語音果啲會遲少少搞
我都係想解個任姐屌

無公會仲好
佢一定要開紅先殺到你
復活痴住佢狂搶佢怪,要殺俾佢殺飽佢
到佢無傾向就迫住走
我都係想解個任姐屌

無公會仲好
佢一定要開紅先殺到你
到佢無傾向就迫住走

呢隻game做solo player有無得諗
我大約幾lv去爾堤落巴?
定刷哂成套魔女先去?Thanks
updated : AFK賺錢 (1) - 投資銀行
http://bdostrate.tumblr.com/
只係講左非課
我都係想解個任姐屌

無公會仲好
佢一定要開紅先殺到你
到佢無傾向就迫住走

karma bomber

幾時都得, 去果邊可以買整wagon ge workshop
整license 去賣 300萬/ea

呢位"巴打"勸你講野前諗清楚先講
搞串晒盞大家無引

最後件事點?

成件事係點?
呢D野大家就大家je

咁都忍到唔開紅殺佢 你真係屎都食得喎

等我係1:1同GM講仆場先

通常俾人搶spot我冇所謂, 除非佢聲都唔出就開我拖

浠子咁把炮 威喎 邊個工會阿浠子 得閒既話我黎關照下你

幾時都得, 去果邊可以買整wagon ge workshop
整license 去賣 300萬/ea

唔該你呀 不過來回好煩
搞咩呀 係咁出現已解除連接伺服器
好似又有個新公會
我岩岩2代公28級 加 2代母30級 出左4代公馬 係咪好差。是咪應該要交換多次?

2代出4代仲想點?

2代出4代係基本

開隻3代公俾佢...等佢贏莊家一百蚊

2代30+30-》3代
3代30+30-》4代
你話你算唔算差
岩岩上50 第一次開紅殺左人 手都震
btw隻game比人殺會唔會趺野
有冇公會收人

負karma俾人殺, 裝備有機會downgraded

負karma俾怪殺, 裝備有機會downgraded

俾人殺係扣exp
新手一問如果我想我先賺錢拓荒 玩魔女 女巫 定係女武神好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞