[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
魔女好易死

想問我加工3000塊材料(皮)
掛係到去訓陣
起身睇返只係加工左3xx幾個就停左
係咩原因#

題外話 負重行路+自動路線跑馬又係去到唔知咩時間又停

點解既 點解既 點解既
魔女好易死

但係學完包一包個連技方法好似生存力高左小小...
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

背包有無包 負重有無爆
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

有可能掛行路果時自動斷線重登
琴日我想掛緊果下就係咁 谷鬼氣去釣魚算鳩數
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

有無最小化至工作列 我之前開住隻game黎掛
成日都會停 最小化左好似無事
狂戰去戰場點玩 成日無啦啦死左
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

掛馬係唔可以收細GAME

掛負重我就真係唔知
琴日巴雷1卡城西門出圍住南部蕎麥農場
所有掛馬都比人打哂落馬 有啲仲殺埋馬

係頻到見到有公會招人講明係玩開紅殺人殺馬殺掛魚,好撚不安

香港有個公會叫 紅人派對
佢招人到話 專收on9同白目
專係野外殺人
On9 廢撚到要開個公會打街人
垃撚圾
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

掛負重我就真係唔知

我得 我幾晚都係咁掛
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

掛負重我就真係唔知

我得 我幾晚都係咁掛

掛乜鳩都可以
掛負重掛馬最小化冇得加速升慢d囉
魔女好易死

打公會boss 唔敢行去近戰

專係野外殺人
垃撚圾

遲啲可能比人殺到全公會坐監
魔女好易死

多啲用招回血技 開盾
唔貪刀 都唔易死啊 魔女識回血回魔
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

背包有無包 負重有無爆

背包有位 夠重量放 但都自動停
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

全部都最小化左
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

我負重行路都會自己停
但掛馬就無事

掛負重我就真係唔知

我得 我幾晚都係咁掛

掛乜鳩都可以
掛負重掛馬最小化冇得加速升慢d囉

我自己試掛負重 馬 加工 最小化後1mins 睇返 係work 最小化應該冇影響 除非2分鐘....

裝備紫裝4件 武器尤利亞
40級好快上到50
後面啲任開始要你不斷打怪
一上到50即用

紫裝4件同尤利亞係咪至少加15?

係咁打錯字

係 直接到你有王裝

係. 除左把武器
果4件裝都可以話係呢個版本既最終裝備
王武難打
所以多數人係王武打到前都係尤利亞

我諗想食第一沉水有王武 利貝係基本野

利具係咪冇得改?
利具+15 勁 定 改左既尤利+15 勁?

專係野外殺人
垃撚圾

係開左沙漠先有坐監?
暫時都未見到佢地一條友..
有無人知佢地長駐咩ser?

專係野外殺人
垃撚圾

係開左沙漠先有坐監?

我地係咪出名d

專係野外殺人
垃撚圾

係開左沙漠先有坐監?

我都唔知 但可能未有?
未聽人講過坐監
我女武神 未開過紅 都未比人打死過
掛係到去訓陣
係咩原因#

點解既 點解既 點解既

背包有無包 負重有無爆

背包有位 夠重量放 但都自動停

早一日我加熱又係差唔多情況
掛到一半停左
之前都無事
我估係因為六日人多 某d ip出事 自己斷再自己連番 個動作就cancel左
我加熱會停 掛馬又撞牆 局我熄game再開 跟住就無事

裝備紫裝4件 武器尤利亞
40級好快上到50
後面啲任開始要你不斷打怪
一上到50即用

紫裝4件同尤利亞係咪至少加15?

係咁打錯字

係 直接到你有王裝

係. 除左把武器
果4件裝都可以話係呢個版本既最終裝備
王武難打
所以多數人係王武打到前都係尤利亞

我諗想食第一沉水有王武 利貝係基本野

利具係咪冇得改?
利具+15 勁 定 改左既尤利+15 勁?

http://bdostrate.tumblr.com/post/157273086287/%E6%AD%A6%E5%99%A8%E6%AF%94%E8%BC%83-%E5%B0%A4%E5%88%A9%E4%BA%9E%E5%88%A9%E8%B2%9Dkzarka
認真post冇人睇
打咁大篇都唔知為乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞