[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
點解我用num lock掛馬既時候一出桌面佢就自動停既

Numlock原理都係shift 右鍵
只係慳返唔洗拎銀仔膠紙卡住個keyboard mouse
其實魔女好勁 只係太食技術
次次公會戰都輕鬆秒對面後排法師
面對魔女 班法師想走都走唔甩

明啦
但咁樣掛馬真係等燒cpu/display/motherboard
有無晚間活動公會 因為收工好夜 依加個公會10:30打公會王 次次都趕唔切打 52戰士 沖哂4世寵 沖緊裝 好多問題 因為開完白樹唔知邊到打裝

明啦
但咁樣掛馬真係等燒cpu/display/motherboard

Yes 最好唔好用電腦打機添
小型生活公會HANSA招生 歡迎大家加入
入會條件: 夠50級 公會定居卡爾佩恩-3
公會冇RC冇Discord 滿足唔鐘意開MIC嘅人

HANSA 係中世紀德意志地區嘅商業同盟
故名思意 公會任務主要會接貿易任務
搵到錢又夠人就會開公會王打下刷下裝
由於唔打算擴充公會規模 所以人數有限
如果額滿 超過五日冇上線嘅巴絲會踢

公會非常彈性 公會任唔會強制做
不過梗係歡迎大家一齊幫幫手啦
但你唔做我都會單機慢慢做完佢嘅
只係希望公會王大家會出席 怕唔夠打

最後喇 想入會點入?歡迎PM我 https://t.me/Cirillabb
好開心出到利貝
聽日開始 唔出食人怪戒指唔訓教,去艾1見證我

明啦

Yes 最好唔好用電腦打機添

較到畫質最低嘅優化模式囉
而家釣既魚無得直接扔地下
話沒有空的欄位?
打機仲辛苦過番工
打機仲辛苦過番工

追進度好辛苦
打機仲辛苦過番工

追進度好辛苦

啱呀
留名
打機仲辛苦過番工

追進度好辛苦

啱呀

追咩春你地都仲話見追到
我日日刷魔女耳0進度
講起進度

公會有個朋友仔前幾日開女武神 而家50

我玩左25日而家先51
打機仲辛苦過番工

追進度好辛苦

啱呀

追咩春你地都仲話見追到
我日日刷魔女耳0進度

打打下耳環變打交
講起進度

我玩左25日而家先51

識升其實好快

隻game第一日出個晚已經有人50
講起進度

我玩左25日而家先51

識升其實好快

星期六開左隻狂戰而家41 就咁解主線就ok

Btw 狂戰個打擊感好爽
講起進度

我玩左25日而家先51

識升其實好快

星期六開左隻狂戰而家41 就咁解主線就ok

Btw 狂戰個打擊感好爽

但係個人認為玩玩下就會好悶
求入和平公會一齊打公會boss

鳳凰會

求加

ID:ManWest

鳳凰會

求加

鳳凰會琴晚先打完交

鳳凰會

求加

鳳凰會琴晚先打完交

鳳凰會係追求和平公會黎
手法係以殺止殺
其實魔女好勁 只係太食技術
次次公會戰都輕鬆秒對面後排法師
面對魔女 班法師想走都走唔甩

巴打不如講下
我連佢有咩cc 都冇咩信心 shift f 元氣彈 好似得兩招?
升到56一件飾品都唔出俾我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞