[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
正副武中間果舊又係咩黎

覺醒武器

Dandelion Scythe
王武其實係唔係公廁武,之前又話要打王,依家個個抽到哂

咁易抽咩

真係幾易抽
今朝到依家出過3次
不過我無錢買 想抽平飾 來賣

總數來講 最記得 係
三次王武 幾次記憶碎片包 幾次黑石包 一次闇影戒
仲有其他無聊野
利申 無圖
正副武中間果舊又係咩黎

覺醒武器

Dandelion Scythe

對上一次聽講有人用6億定5億去pre-order

咁易抽咩

真係幾易抽
今朝到依家出過3次

總數來講 最記得 係
仲有其他無聊野
利申 無圖

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

咁易抽咩

真係幾易抽
今朝到依家出過3次

總數來講 最記得 係
仲有其他無聊野
利申 無圖

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

所以如果有心刷 有番小小運 都賺到錢 反正又唔辛苦
between, 我覺得上面張圖有D地方唔係咁好

+3 witch's earring 同 +2 tungrad AP一樣
但係後者個價夠你買到一pair witch

不過真係衝耳環, 趁仲未太遲不如衝red coral仲好, 3AP換6Acc. 抵到爆

而necklace of good deeds 代替 ogre? 咪玩啦
樹腰就睇你AP夠唔夠220, 夠就用, 唔夠就basilisk

evasion冇意見, 呢個應該係class dependents

不論早定後期 耳環都係用RED CORAL? 定係有咩前設咁?

前設你AP要夠高, 210其實都夠用

然而 210 呢個數字好似好遙遠

姐係其實紅珊瑚都係講緊後期嘅裝備變化

而家都係打住偽魔女耳環

右手邊果兩粒係咩戒黎

ring of crescent guardian

台伏好似未有
究竟可以沖到 III 飾物嘅人係用左幾多 FS 去刷
究竟可以沖到 III 飾物嘅人係用左幾多 FS 去刷

at least 50
https://lihkg.com/thread/131615/page/1
#10 post, so far個setting 還可以接受
不過呢個post之後就要搵人開
呢度爆就轉post

咁易抽咩

真係幾易抽
今朝到依家出過3次

總數來講 最記得 係
仲有其他無聊野
利申 無圖

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

真係幾易抽
今朝到依家出過3次

總數來講 最記得 係
仲有其他無聊野
利申 無圖

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

我係台服撚

講緊個神秘商啊

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

我係台服撚

講緊個神秘商啊

想問下記憶碎包賣幾錢 抵唔抵炒

真係幾易抽
今朝到依家出過3次

總數來講 最記得 係
仲有其他無聊野
利申 無圖

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

我係台服撚

講緊個神秘商啊

EU 隻戒好似4.5m就買到

闇影介佢賣幾錢

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

我係台服撚

講緊個神秘商啊

呢度750k, 個價同NA唔同, 好似係
好似好好玩呀 可惜要考埋個dse先玩得
睇twitch望梅止渴
好似好好玩呀 可惜要考埋個dse先玩得

唔好玩,泥足深陷,我同人傾緊present都追緊post

連FYP 都唔做
去新post啦

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

我係台服撚

講緊個神秘商啊

基本上佢係一定平過抽獎所個價
暫時未見過貴過抽獎價 除左王武

記憶碎5個 我最記得係一百萬
個d 咩鋒利大石 都只係百五萬
所以其實如果有小小運 一日淨賺都成千萬
去新post啦

無睇錯 係750 萬

輕輕鬆鬆搵500萬

你地講緊EU咋下?

我係台服撚

講緊個神秘商啊

基本上佢係一定平過抽獎所個價
暫時未見過貴過抽獎價 除左王武

記憶碎5個 我最記得係一百萬
個d 咩鋒利大石 都只係百五萬
所以其實如果有小小運 一日淨賺都成千萬

shard自己keep仲好啦
係market搶到生cancer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞