[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
攻118都覺得低攻
但係又打唔到飾品
有無ching係game賣隻6代馬俾我

你咁問仲難過要搶到時裝
lm
自己手殘,唔岩玩pvp,仲有咩可以玩

唔玩pvp好似冇目標沖裝咁...

升到50lv就冇左方向

升到50lv就冇左方向

你可以開始玩下生活,自己造船造馬車超爽
我生活型玩家,升到50就停因爲只係唔想釣魚d碎片用左d格位
連登仔有冇機會聯合佔返個SER
仲未摸到個STACK FAIL係點WORK

例如 我巴雷而家+4 沖+5 我要有幾多STACK先FAIL 先得 你地都係拎紙仔黎MARK?

切巴話用果件白裝沖+14 但係 +1~+14 唔會有FAIL出現??

如果跟切巴個流程 係唔係開定個新人 係新人果邊STACK FAIL到咁上下層數 𡰗換人沖+值??
琴日生隻5代公
又瞬間加速 又飄移 又 快速搭承 又快速急停

升到50lv就冇左方向

應該咁講 呢隻GAME有好多野可以比你做

唔好講PVP, PVE打王都有一定裝備限制

但係你搞得裝備就要搞定某啲生活

你可以先上網睇下你裝備有咩要搞, 而家有無野搞到

好似我1星期前都仲係35LV 係度連據點挖提子
新手一問 點分隻馬係咪野馬

最簡單無腦方法:行近去 佢會避開你咪野馬囉

應該會有 個LOCK ON 可以TARGET佢
一諗起覺醒魔女個強烈的旋擊個RANGE咁大真係好爽

應該會有 個LOCK ON 可以TARGET佢

如係係人地養嘅 行埋去會見到有韁繩
留個名

你咁問仲難過要搶到時裝

深夜先擺 ching你有無

你咁問仲難過要搶到時裝

好急要咩
39lv魔女應該有幾多攻防???

未去卡城 尋日係北部蕎麥農場做任都搞成日

108/199

利申:講笑

屌你咩
我好似得40幾攻 37防咋

你咁問仲難過要搶到時裝

好急要咩

自己掛馬慢慢養啦
我想問有無魔女搵左技能教官特化技能?
狂戰應該用咩副武 又打唔到飾品
得120攻

你咁問仲難過要搶到時裝

好急要咩

成個月啦

你咁問仲難過要搶到時裝

好急要咩

自己掛馬慢慢養啦

你咁問仲難過要搶到時裝

好急要咩

自己掛馬慢慢養啦

佢掛唔到馬 佢成日自動單出個視窗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞