[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
出kzarka上15就叫勁
咁DK未玩得就有+18果D叫咩
收到風 王武比垃圾香港公會百鬼夜行d人拎左 歡迎大家開佢紅

王武係我拎既 宣戰囉 唔好講咁多廢話
收到風 王武比垃圾香港公會百鬼夜行d人拎左 歡迎大家開佢紅

王武係我拎既 宣戰囉 唔好講咁多廢話

咁新波鞋著出街就要俾人踩架啦
咁我都係求其整住套 尤利亞 + 紫套 黎玩住先

然後求其+7 +5 先算

快啲出皇家食品加工啦

我啲向日葵 提子 同 蜂蜜等緊佢

整奶茶包箱 ?

香茶包箱都夠啦

雖然我而家有搞緊乾草堆, 搞左3日都仲未有綠色乾草堆都未出到比我

BTW 圍欄訂死左得10個位? 有無得加多啲???

買3CP 4格果個抵玩好多
不過要好多工人睇農田

但唔係都要落水路同稻草人咩 落左都無左兩個位 乾草堆要4個位

乜都dum曬俾工人搞
自己隻人就free roam

我知呀
我而家都係 但係有跟包一包講要照落水路同 稻草人

有無台伏有耕田嘅人幫手講下?
快啲出皇家食品加工啦

整奶茶包箱 ?

香茶包箱都夠啦

雖然我而家有搞緊乾草堆, 搞左3日都仲未有綠色乾草堆都未出到比我

不過要好多工人睇農田

但唔係都要落水路同稻草人咩 落左都無左兩個位 乾草堆要4個位

乜都dum曬俾工人搞

我知呀

"Scarecrow
From time to time, birds will attack your crops and reduce the overall health of your crop which in turn translates to slower growth...."

"Waterway
Waterway will reduce the water consumption of your crops by 50%, which is a must have if you have lots of crops. Unfortunately they will take up a crop spot..."

http://dulfy.net/2016/03/06/black-desert-gardening-and-farming-guide/
咁不如租多幾格hea種算
有無魔女玩家有插水晶建議

武器 = 武力 + 施速&暴擊 ??
鞋用移速?
手頭甲用咩好?
見幾重要所以出下post, 我諗好多人仲係到pick side 再圍屌
裝備配搭 - 持續更新緊, so far 出到 (2), 內容圍繞緊 AP v.s. Acc.
http://bdostrate.tumblr.com/

巴打d圖比較細睇唔到d字
不過條reddit link得一幅圖,有冇解決方法

邊張圖? 今日個topic有好多張圖wor
咁我都係求其整住套 尤利亞 + 紫套 黎玩住先

然後求其+7 +5 先算

同我一樣,全部安定值,得把主武+15
快啲出皇家食品加工啦

整奶茶包箱 ?

香茶包箱都夠啦

不過要好多工人睇農田

乜都dum曬俾工人搞

我知呀

"Scarecrow
From time to time, birds will attack your crops and reduce the overall health of your crop which in turn translates to slower growth...."

"Waterway
Waterway will reduce the water consumption of your crops by 50%, which is a must have if you have lots of crops. Unfortunately they will take up a crop spot..."

http://dulfy.net/2016/03/06/black-desert-gardening-and-farming-guide/

反而無左養牛究竟洗唔洗水路
見幾重要所以出下post, 我諗好多人仲係到pick side 再圍屌
裝備配搭 - 持續更新緊, so far 出到 (2), 內容圍繞緊 AP v.s. Acc.

Rock paper
Build choice
Some noticeable itme都睇唔到字
想問下唔好買kutum係咪古代兵器的核?

Kutum 係王副武
準備拎去賣

Rock paper

Kutum 係王副武
準備拎去賣

我係序到講左
傷害要打中人地先, 然後扣幾多先有得計
快啲出皇家食品加工啦

整奶茶包箱 ?

香茶包箱都夠啦

不過要好多工人睇農田

乜都dum曬俾工人搞

我知呀

"Scarecrow

"Waterway

反而無左養牛究竟洗唔洗水路

唔Q知

Rock paper

Kutum 係王副武
準備拎去賣

清到爆,唔該巴打

其實王武/副武係咪要打世界王先有

得kutum係BOSS出
其他night vendor 有得抽 包括覺醒武
between, 我覺得上面張圖有D地方唔係咁好

+3 witch's earring 同 +2 tungrad AP一樣
但係後者個價夠你買到一pair witch

不過真係衝耳環, 趁仲未太遲不如衝red coral仲好, 3AP換6Acc. 抵到爆

而necklace of good deeds 代替 ogre? 咪玩啦
樹腰就睇你AP夠唔夠220, 夠就用, 唔夠就basilisk

evasion冇意見, 呢個應該係class dependents
下個post 再轉一轉template,
起碼公會list 可以放係google excel
隨時都可以update
紅珊瑚耳環台服出左未?

Rock paper

Kutum 係王副武
準備拎去賣

我睇到其中一個重點係.......樹腰完勝所有野

Rock paper

Kutum 係王副武
準備拎去賣

我睇到其中一個重點係.......樹腰完勝所有野

咁你睇錯 樹腰係optional, RCE先係compulsory
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞