[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
而家51lv請問咁多位巴打換邊套裝好

利申:用緊尤利亞+10 杰雷斯+5
而家51lv請問咁多位巴打換邊套裝好

利申:用緊尤利亞+10 杰雷斯+5

grunil liverto

呢位"巴打"勸你講野前諗清楚先講
搞串晒盞大家無引

最後件事點?

成件事係點?
呢D野大家就大家je
有咩角色岩手殘唔識連技玩,姐係易上手,pve都唔錯
,pvp可能唔岩我,因為手殘,連技廢

屌 又出4代母 做乜9

我依家有5隻母馬 4隻4代 1隻5代
1隻4代公馬
屌 又出4代母 做乜9

1隻4代公馬

后宮
屌 又出4代母 做乜9

1隻4代公馬

后宮

話說佢送果隻5公你地用冇拎去交配
死左13次
屌 又出4代母 做乜9

1隻4代公馬

可能知你需求大喔
屌 又出4代母 做乜9

1隻4代公馬

后宮

話說佢送果隻5公你地用冇拎去交配
死左13次

生左兩次啦
有無經常打公會王既公會收人?
我岩岩2代公28級 加 2代母30級 出左4代公馬 係咪好差。是咪應該要交換多次?

我岩岩2代公28級 加 2代母30級 出左4代公馬 係咪好差。是咪應該要交換多次?

肉脾
底底

2代出4代仲想點?

2代出4代仲想點?

2代出4代係基本

我公會

晚晚開打

2代出4代仲想點?

2代出4代係基本

呢位"巴打"勸你講野前諗清楚先講
搞串晒盞大家無引

最後件事點?

成件事係點?
呢D野大家就大家je

咁都忍到唔開紅殺佢 你真係屎都食得喎

2代出4代仲想點?

2代出4代係基本

開隻3代公俾佢...等佢贏莊家一百蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞