[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
尋晚拎到粒武器2階石
合完之後武器冇任何變化係咪正常
尋晚拎到粒武器2階石

正常r
我用3階都成日冇變化
尋晚拎到粒武器2階石

用緊網頁版上揀錯icon

戰鬥經驗15%

戰鬥經驗15%

尋晚拎到粒武器2階石

用緊網頁版上揀錯icon

變左藍色再用唔會上黃色, 只係有機會變其他屬性 or degrade
我想問 有冇力威健身既人 我見佢地係咁比人打

我地同家好月圓啲人不和
佢地之前搞鳩我地打公會boss 又想車我地啲人出海 又打鳩我地收緊田嘅會員
而家積極進行反擊 可惜唔夠狂戰正面互打冇著數 所以打遊擊捉掛機契弟
各路巴打見到求下幫幫拖
Btw力威收狂戰
有興趣pm秋田稻庭烏冬
Or pm me telegram: @ksramen

家好月圓之前打到佢仆街
我地係熊霸
見幾重要所以出下post, 我諗好多人仲係到pick side 再圍屌
裝備配搭 - 持續更新緊, so far 出到 (2), 內容圍繞緊 AP v.s. Acc.
http://bdostrate.tumblr.com/

戰鬥經驗15%

戰鬥經驗15%

隻雞好可愛

戰鬥經驗15%

隻雞好可愛

有蛋殻係個頭度

戰鬥經驗15%

隻雞好可愛

有蛋殻係個頭度

可唔可以剩係洗技 唔升代?
1代 洗唔洗到+15% exp

戰鬥經驗15%

隻雞好可愛

有蛋殻係個頭度

可唔可以剩係洗技 唔升代?
1代 洗唔洗到+15% exp

唔得
今朝大堆時裝都係買唔到 想買黎拆都唔得
結晶碎片有段時間最高價降低既時候入左7千萬左右貨
仲有6億慢慢洗王武
仲有6億慢慢洗王武

抽到王裝2100萬,唔岩職
算係淨賺7000萬
仲有6億慢慢洗王武

算係淨賺7000萬

你係咪睇少個0
王裝好似至少7000萬起跳
而家見過既都過億
仲有6億慢慢洗王武

算係淨賺7000萬

你係咪睇少個0
而家見過既都過億

一定係億, 出pre-order 最少2億5
切巴

你之前話STACK FAIL係用白裝STACK

但係白裝沖上去果陣都要用黑石去沖到+14??
我柒左

因為太晏瞓唔記得課金 我連1代熊貓我都無買到
切巴

你之前話STACK FAIL係用白裝STACK

但係白裝沖上去果陣都要用黑石去沖到+14??

係,
我自己ge做法係 如果遇到+12之前有12個FS, 試下衝其他野先駛左個FS先
+12同+13 就等到有16先再駛
仲有6億慢慢洗王武

算係淨賺7000萬

你係咪睇少個0
而家見過既都過億
應該睇錯左,不過都唔夠錢買
路過問一下
過渡綠武 係咪都係尤利亞最好?
定係有其他武推介
路過問一下
定係有其他武推介

so far似係, 好少人會拎綠武器之間黎比較
因為你好快換王武
路過問一下
定係有其他武推介

因為你好快換王武

我覺得自己成世都無可能有王武
路過問一下
定係有其他武推介

因為你好快換王武

我覺得自己成世都無可能有王武

利貝遲早變公廁武
kzarka 打唔到咪pre-order, 痾唔到等night vendor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞