[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
路過問一下
過渡綠武 係咪都係尤利亞最好?
定係有其他武推介

so far似係, 好少人會拎綠武器之間黎比較
因為你好快換王武

我覺得自己成世都無可能有王武

咁打王都要拎把靚少少既綠武強化下佢先架
路過問一下
定係有其他武推介

因為你好快換王武

all rng, 我諗到時會有大把人 free-ride world boss
路過問一下
定係有其他武推介

因為你好快換王武

出左王武啦,有得買
整左把藍武幾日就出王武 我屌

有都無錢衝

有都無錢衝

未整藍武個陣有6億同250張記憶碎片
宜家無了

兩把野 acc. 只係差5點, 即係輸出黎講少5%左右
睇你打咩怪, 我諗sausans 呢類豆腐真係冇乜分別
點解你地咁多錢
點解你地咁多錢

賣腎

金裝望落去型D 同埋搭配水晶無咁卡

咁價錢差成幾十倍, 又點會剩係得accuracy高丫
用住把野先啦
依家釣魚日入$200萬
放工做完上首都貢獻任務再做多兩三個黑精靈任又一日
今日又更新完全跟唔到進度
依家釣魚日入$200萬

我每日入game 有一半時間係玩緊跑online

然後解下D有貢獻既每日任同黑精靈任

然後....
就無然後了
依家釣魚日入$200萬

我宜排放工就做deadline fighter冇時間玩
釣魚24小時

有都無錢衝

未整藍武個陣有6億同250張記憶碎片
宜家無了

6億
依家釣魚日入$200萬

點解我釣魚賺得40 50萬咁少
都有D黃魚嫁

戰鬥經驗15%

隻雞好可愛

我都有10%
依家釣魚日入$200萬

都有D黃魚嫁

一舊ancient relic shard 已經75萬, 聽講去湖泊釣會仲多
利伸, 冇研究

戰鬥經驗15%

隻雞好可愛

我都有10%

附上熊貓j圖

咁價錢差成幾十倍, 又點會剩係得accuracy高丫
用住把野先啦

算啦 唔會輪到我抽中既
依家釣魚日入$200萬

都有D黃魚嫁

一舊ancient relic shard 已經75萬, 聽講去湖泊釣會仲多
利伸, 冇研究

台服一粒50到
但合埋揾人打拎月餅(修耐久上限) 唔係仲抵咩
依家釣魚日入$200萬

都有D黃魚嫁

利伸, 冇研究

台服一粒50萬到
依家釣魚日入$200萬

都有D黃魚嫁

利伸, 冇研究

台服一粒50萬到

根據 NecrosedVales 經驗,

“ 組滿5個打5場你會獲得…
relics about 35
books (禁忌之書) about 40
scrolls about 45 ”

https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/5gw7bm/ancient_relics_forbidden_book_or_scroll_writtens/

from my 冇人睇ge tumblr
不過你講得岩, 除左月餅仲有hunter's seal, 拎去換黑石都幾正
切巴

你之前話STACK FAIL係用白裝STACK

但係白裝沖上去果陣都要用黑石去沖到+14??

係,
我自己ge做法係 如果遇到+12之前有12個FS, 試下衝其他野先駛左個FS先
+12同+13 就等到有16先再駛

因為呢我沖裝果陣
好似我琴日+9 > +10 利貝武
我都係FAIL左 4~5次就1粒上到 如果我特登用防石去沖裝 好似好浪費咁姐 因為本身黑石都唔CUM 洗

我之前以為你話用白裝STACK係一直以為同裝可以當一粒黑石 去沖 (好似飾物咁)
切巴

你之前話STACK FAIL係用白裝STACK

但係白裝沖上去果陣都要用黑石去沖到+14??

係,
我自己ge做法係 如果遇到+12之前有12個FS, 試下衝其他野先駛左個FS先
+12同+13 就等到有16先再駛

因為呢我沖裝果陣
好似我琴日+9 > +10 利貝武
我都係FAIL左 4~5次就1粒上到 如果我特登用防石去沖裝 好似好浪費咁姐 因為本身黑石都唔CUM 洗

我之前以為你話用白裝STACK係一直以為同裝可以當一粒黑石 去沖 (好似飾物咁)

強化等級越高就越易失敗,但唔代表你之前ge等級唔會係咁失敗
不過你直接硬上都冇問題, 橫掂+14先係最抵stack
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞