[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
細公會 再次感動世界 招輕鬆休閒玩家
公會任自由參與 公會王就日日打
活動時間夜晚多
長註巴雷1
有性趣 密我 我叫Creep

今晚密你

細公會夠錢日日打公會王咩
返工出門唔記得開teamviewer

用google remote

求指教

唔係喎 你本身電腦未set應該整唔倒

有用過 仲lag過teamviewer

求指教

算撚數喇一日半日

禁少幾個制一日無千幾萬呀

求指教

算撚數喇一日半日

有錢你都抽唔到架啦

求指教

算撚數喇一日半日

有錢你都抽唔到架啦

馬爻口吾至刂

不過上星期好叻仔 夜晚十點幾搶到利貝 前幾日5點幾搶左隻貓
遊俠特化邊幾招好
依家突左E 同迴射
除左見過力威招人之外 未見過連登公會

因為啲分流都幾分散

我淨係記得你呢個問題問得真係好同七原罪都係梅2

自己人呀會長
遊俠特化邊幾招好
依家突左E 同迴射

爆風 超風 風意/開路?
15層爆左四條劍鬥腰,究竟有幾成機會成功
小型生活公會HANSA招生 歡迎大家加入
入會條件: 夠50級 公會定居卡爾佩恩-3
公會冇RC冇Discord 滿足唔鐘意開MIC嘅人

HANSA 係中世紀德意志地區嘅商業同盟
故名思意 公會任務主要會接貿易任務
搵到錢又夠人就會開公會王打下刷下裝
由於唔打算擴充公會規模 所以人數有限
如果額滿 超過五日冇上線嘅巴絲會踢

公會非常彈性 公會任唔會強制做
不過梗係歡迎大家一齊幫幫手啦
但你唔做我都會單機慢慢做完佢嘅
只係希望公會王大家會出席 怕唔夠打

最後喇 想入會點入?歡迎PM我 https://t.me/Cirillabb

巴打填下張list

可以點填
邊個公會仲收人?密左幾個都冇回

鳳凰會

巴打你宜家係咩公會?
活動時間夜晚多
長註巴雷1

今晚密你

細公會夠錢日日打公會王咩

巴打 我地有個規矩 邊個中藍武就負責第二日既公會王任
如果個個都無 就我負責 我日日都刷怪 百幾萬 濕濕碎
活動時間夜晚多
長註巴雷1

今晚密你

Okay
邊個公會仲收人?密左幾個都冇回

鳳凰會

巴打你宜家係咩公會?

細工會不提也擺
其實開局要點玩
我依家只係見任就做, 貿易啊, 親密度個D野點搞完全唔知道
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統
突然諗到
日日刷東部就算唔跌飾品都打返1-2m
咁每10日左右都夠錢搶返隻
小型生活公會HANSA招生 歡迎大家加入
入會條件: 夠50級 公會定居卡爾佩恩-3
公會冇RC冇Discord 滿足唔鐘意開MIC嘅人

HANSA 係中世紀德意志地區嘅商業同盟
故名思意 公會任務主要會接貿易任務
搵到錢又夠人就會開公會王打下刷下裝
由於唔打算擴充公會規模 所以人數有限
如果額滿 超過五日冇上線嘅巴絲會踢

公會非常彈性 公會任唔會強制做
不過梗係歡迎大家一齊幫幫手啦
但你唔做我都會單機慢慢做完佢嘅
只係希望公會王大家會出席 怕唔夠打

最後喇 想入會點入?歡迎PM我 https://t.me/Cirillabb

巴打填下張list

可以點填

公會名 聯絡人 常駐分流 類型
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統

其實係唔係無人玩女武神GE
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統

其實係唔係無人玩女武神GE

女乳神玩生活用
好多人跟風 流失得好快
好多人跟風 流失得好快

好呀 等走多d人我可以係咁捉馬
好多人跟風 流失得好快

真正既遊戲依家先開始
有無ching係game賣隻6代馬我 我無撚曬母馬啦
好多人跟風 流失得好快

真正既遊戲依家先開始

仲係非常擁擠呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞