[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
其實而家整商團馬車仲搵唔搵到食
有無釣魚達人可以講下浮漂嘅效果
釣大魚同釣稀有魚分析係點

冇用

三百架擺係到 仲跌到190萬都無人買
你話呢
衝爆一對魔女耳環同劍鬥頸鍊
想問下有無輕鬆生活型公會

番工人士 得放假多d時間玩

所以想入d唔強制做公會任同主點生活技既公會

有幾個fd一齊玩

大把

pm RheaMG 常駐巴3
岩晒你條件

你話呢

其實只要賣得出仲係賺既
不過整船好過
衝爆一對魔女耳環同劍鬥頸鍊

到沙漠出有排你爆

你話呢

其實只要賣得出仲係賺既
不過整船好過

點解唔整貴族車?
NA/EU出過幾次送船證活動, 馬車反而未見過
我想問 有冇力威健身既人 我見佢地係咁比人打

我地同家好月圓啲人不和
佢地之前搞鳩我地打公會boss 又想車我地啲人出海 又打鳩我地收緊田嘅會員
而家積極進行反擊 可惜唔夠狂戰正面互打冇著數 所以打遊擊捉掛機契弟
各路巴打見到求下幫幫拖
Btw力威收狂戰
有興趣pm秋田稻庭烏冬
Or pm me telegram: @ksramen

咁狗無啦啦搞人?
係咪都係D台仔黎?

香港人來

做咩無啦啦咁樣搞人
BTW如果見到會幫你地
巴打有冇冷門馬點 想沖馴養但得好少馬

純衝馴養去馬市場買 幾萬蚊隻升到20可以賣返出去再買批1代1lv

賣,係指NPC定放馬市場?
升到去專家都唔清楚
btw維護完d馬多到仆街
終於俾我合到件貴族服啦
有意入公會

有意入公會
家門 方文健
ID 柒撚慒慒食甜筒

專殺台狗同昆台狗小惡魔卷
尋日比個台公會踢左 晏就夠24小時

黎我地鳳凰會o岩哂 難得人才

今晚add你

終於搵到同好
現實生活既壓力就發洩係台仔身上啦

但今晚入場睇馬 如果online都應該好晏
我同另外幾個fd 想搵公會
希望係優閒養老幫 因為我地都要番工 而且有玩其他game
有冇會收人

可以加左creep 先
長註巴1 日日開王
有冇會收人

可以加左creep 先
長註巴1 日日開王

開王時間都係夜晚 2300打後 絕對可以配合休閒玩嘅朋友

有冇會收人

可以加左creep 先
長註巴1 日日開王

巴1就奶 前公會巴2 通緝犯
我想問 有冇力威健身既人 我見佢地係咁比人打

我地同家好月圓啲人不和
佢地之前搞鳩我地打公會boss 又想車我地啲人出海 又打鳩我地收緊田嘅會員
而家積極進行反擊 可惜唔夠狂戰正面互打冇著數 所以打遊擊捉掛機契弟
各路巴打見到求下幫幫拖
Btw力威收狂戰
有興趣pm秋田稻庭烏冬
Or pm me telegram: @ksramen

咁狗無啦啦搞人?
係咪都係D台仔黎?

香港人來

做咩無啦啦咁樣搞人
BTW如果見到會幫你地

詳請係我地係洞穴口到集合等打公會boss個陣突然我地有人比人殺 咁我地梗係還擊啦
打左一陣我地決定轉server打boss 咁樣打落去冇了期
跟住班人成班癲狗咁追住我地來咬
Tldr; 我都唔知佢地做咩無啦啦搞人
大家記住做戰場日任 回200能量仲有200貢獻值
如果想將熊貓升4代 太概要幾多隻
見今日最後一日賣熊貓
但係手頭上得兩隻1代熊貓
所以想問下巴打太概要買多幾多隻先夠升4代
見今日最後一日賣熊貓

熊貓有咩好
見今日最後一日賣熊貓

熊貓有咩好

挑怪
拎黎坦公會王唔錯
羽小, 會長又開狂戰 搞到我都想開男巫算

開頭要做啊伯

我地依家咁多魔女,我都想轉
羽小, 會長又開狂戰 搞到我都想開男巫算

開頭要做啊伯

我地依家咁多魔女,我都想轉

我仲係好期待魔女 所以我主力點都要玩魔女
有無人有寵物交配 有啲興趣想知 要點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞