[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
好多人跟風 流失得好快

好呀 等走多d人我可以係咁捉馬

真正既遊戲依家先開始

有少過咩 仲係超多人
有無ching係game賣隻6代馬我 我無撚曬母馬啦

就算有巴打擺上去 你搶撚到先算
其實開局要點玩
我依家只係見任就做, 貿易啊, 親密度個D野點搞完全唔知道

熟下個遊戲系統

其實係唔係無人玩女武神GE

女乳神玩生活用

何謂玩生活用 唔係好清楚sosad]
其實魔女好勁 只係太食技術
次次公會戰都輕鬆秒對面後排法師
面對魔女 班法師想走都走唔甩

巴打不如講下
我連佢有咩cc 都冇咩信心 shift f 元氣彈 好似得兩招?

下E個痛苦的標誌 係STUN
內疚同內疚爆發 會有擊倒
黑暗的浪潮有降魔防同擊退
SHIFT F 黑暗的噴射係擊倒

內疚個兩招好似係自動? 點出

SHIFT 左 沖前攻擊都會出
我覺得連烏鴉之沖擊都會觸發到內疚

BTW 我橫夜長斬跟左包一包個技能突化

原來要沖前
我依加用黎用去都係 下 +左click +右click 招黑暗火焰

我棄左魔女但可以討論下
我平時係sf+右 飛埋去 下+左抓幾下
左+右禁實爆兩下火 再抓多幾下 應該都死晒
唔死就飛後 放黑浪/元氣彈回魔

正常背後無怪 我都唔會點扣血

我又share下啦
通常打交我會遠距離 shift+e 同埋放stun開場先
跟住見到有落單脆皮就 shift+Lclick > w+Rclick > s+Lclick, 打左2-3下就補Rclick出埋招技> shift +f 再Lclick 炸多下
跟住 s+shift+L+R 秒放&回血, 如果上面按得快, shift+L應該回好,跟住再repeat combo

至於Q我會*30先開 有加攻&回魔
至於黑暗浪潮我個人好少會係pvp用,打怪先用,因為要企定定,機動低左

如果見到人群想衝入去嘅可以 shift+a/d+space 秒放吸血,但咁做應該死硬
對我黎講鳳凰會係黑
對我黎講鳳凰會係黑

對我黎講鳳凰會係黑沙已經係一個傳說
超型超勁
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統

我玩 我專玩啲無人玩既職
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統

女乳神玩生活用

我諗巴打意思係...
女武神無人玩
細公會 再次感動世界 招輕鬆休閒玩家
公會任自由參與 公會王就日日打
活動時間夜晚多
長註巴雷1
有性趣 密我 我叫Creep

今晚密你

細公會夠錢日日打公會王咩

巴打 我地有個規矩 邊個中藍武就負責第二日既公會王任
如果個個都無 就我負責 我日日都刷怪 百幾萬 濕濕碎

百幾萬好少姐
反而有好多大公會一星期打一次
幾時先有藍武
突然諗到
日日刷東部就算唔跌飾品都打返1-2m
咁每10日左右都夠錢搶返隻

如果鐘意打怪 其實咩生活都可以唔做
淨係打怪賺錢都無問題

呢隻game最好就係唔會絕殺一種類型既玩家

夾個時間
刷左成兩個星期樹腰,都仲係冇
白樹+S知識+7Lv據點
我係咪中左bug
刷左成兩個星期樹腰,都仲係冇
白樹+S知識+7Lv據點
我係咪中左bug

係咪應該果斷去刷狼人
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統

女乳神玩生活用

我諗巴打意思係...
女武神無人玩

一齊努力, 我依家21LV
突然諗到

淨係打怪賺錢都無問題

聽講打怪賺錢就算歐洲人到後期都係輸生活玩家
何況me非洲
其實開局要點玩

熟下個遊戲系統

女乳神玩生活用

我諗巴打意思係...
女武神無人玩

一齊努力, 我依家21LV

頭50跟小黑做任就升好快

夾個時間

冇用 好撚多外掛馬

夾個時間

冇用 好撚多外掛

你覺得你搶到?
細公會 再次感動世界 招輕鬆休閒玩家
公會任自由參與 公會王就日日打
活動時間夜晚多
長註巴雷1
有性趣 密我 我叫Creep

今晚密你

細公會夠錢日日打公會王咩

巴打 我地有個規矩 邊個中藍武就負責第二日既公會王任
如果個個都無 就我負責 我日日都刷怪 百幾萬 濕濕碎

百幾萬好少姐
反而有好多大公會一星期打一次
幾時先有藍武

諗起村女 -30幸運

夾個時間

冇用 好撚多外掛

馬都要外掛
8級據點 幸運5階 再加白樹 耳環多都拎去賣 再去買其他劍鍊 介...
依家準備草定10隻去突破
突然諗到

淨係打怪賺錢都無問題

聽講打怪賺錢就算歐洲人到後期都係輸生活玩家
何況me非洲

所以最好就兩邊都做下
不過我覺得打開怪 應該有技術過生活玩家?

夾個時間

冇用 好撚多外掛

馬都要外掛

真係唔出奇 大陸台狗有咩做唔出

你覺得你搶到?

好撚失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞