[台服]連登黑色沙漠集中討論區#9 失敗疊到炆

1002 回覆
5 Like 1 Dislike
我想問我放左D野上拍賣賣, 賣完D錢都點收
收到封信話賣左, 但係個倉又唔見有多到錢

要去返貿易個板NPC 底部有個管理你的登記 就有

唔係同倉庫NPC拎
我係海地爾係個倉庫NPC到放上去GE, 要係邊到拎
有冇巴打玩獸娘?
想知依家獸娘嘅定位係乜
同其他職搶食人怪次次都唔夠輸出

刺客feel
基本上打緊食人怪比人搶都會開紅
見狂戰就唯有走
有冇巴打玩獸娘?
想知依家獸娘嘅定位係乜

刺客feel
見狂戰就唯有走

Hit and run
有冇巴打玩獸娘?
想知依家獸娘嘅定位係乜

刺客feel
見狂戰就唯有走

Hit and run

LS跑步>5代馬

唔係同倉庫NPC拎
我係海地爾係個倉庫NPC到放上去GE, 要係邊到拎

要去返海地爾嘅交易所NPC (係MINI MAP 左邊有得FIND NPC)

佢係跟你係咩城鎮登記 領取嘅錢就會入返去相對城鎮嘅倉
合6代 4+4 定 5+4好? 全部30 lv

5公4母>4公4母>4公5母

kk

祝你好運 見你求左好幾日
不過6代唔係真係咁重要 當你好辛苦得到佢發覺唔係太廢又未係頂峰難免有d灰心 反而7/8代真係值得狂追 雖然而家aim緊6代馬王

都係個句技>馬
巴打有冇冷門馬點 想沖馴養但得好少馬

純衝馴養去馬市場買 幾萬蚊隻升到20可以賣返出去再買批1代1lv

純衝馴養去馬市場買 幾萬蚊隻升到20可以賣返出去再買批1代1lv

當正練馬師咁做
我想問 有冇力威健身既人 我見佢地係咁比人打

我地同家好月圓啲人不和
佢地之前搞鳩我地打公會boss 又想車我地啲人出海 又打鳩我地收緊田嘅會員
而家積極進行反擊 可惜唔夠狂戰正面互打冇著數 所以打遊擊捉掛機契弟
各路巴打見到求下幫幫拖
Btw力威收狂戰
有興趣pm秋田稻庭烏冬
Or pm me telegram: @ksramen
羽小, 會長又開狂戰 搞到我都想開男巫算
我同另外幾個fd 想搵公會
希望係優閒養老幫 因為我地都要番工 而且有玩其他game
有冇會收人

我地同家好月圓啲人不和
佢地之前搞鳩我地打公會boss 又想車我地啲人出海 又打鳩我地收緊田嘅會員
而家積極進行反擊 可惜唔夠狂戰正面互打冇著數 所以打遊擊捉掛機契弟
各路巴打見到求下幫幫拖
Btw力威收狂戰
有興趣pm秋田稻庭烏冬

咁狗無啦啦搞人?
係咪都係D台仔黎?

開頭要做啊伯
我同另外幾個fd 想搵公會
希望係優閒養老幫 因為我地都要番工 而且有玩其他game
有冇會收人

呢到好多悠閒公會
我地公會主要都係打下公會王做下任吹下水咁
如果好戰少少都仲有好多果連登公會選擇

我地同家好月圓啲人不和
各路巴打見到求下幫幫拖
Btw力威收狂戰
有興趣pm秋田稻庭烏冬

咁狗無啦啦搞人?
係咪都係D台仔黎?

香港人來

開頭要做啊伯

唔洗,有得較後生面
玩生活賺錢真係好慘
銀刺繡馬車呢D比人拉低個價都由佢 真係賺得多
我整其他野賺少少既 個市場多數無貨 D台狗都要SET低個價放比人
搞到宜家個價又低撚左
我愛力威
得我一個狂戰好撚慘
想問下有無輕鬆生活型公會

番工人士 得放假多d時間玩

所以想入d唔強制做公會任同主點生活技既公會

有幾個fd一齊玩
想問下有無輕鬆生活型公會

番工人士 得放假多d時間玩

所以想入d唔強制做公會任同主點生活技既公會

有幾個fd一齊玩

大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞