[有圖 求教]公屋D鄰居搬左個雪櫃出大堂

428 回覆
141 Like 1 Dislike
有無諗過可能係其他樓層棄置?

要行樓梯,重慘過搬落垃圾站喎
攝唔到入門?
分開2/3日放啦
信箱絕對唔建議

其實係門底下zip入去應該ok
應該放係信箱,再放部cam 錄低對字條嘅反應。從佢哋嘅反應可以推論出邊條友做。

用gopro好唔好?
樓主唔要既雪櫃
可以搵收買佬收左佢
不過如果個雪櫃唔係你既
就唔好咁做喇
有無諗過可能係其他樓層棄置?

要行樓梯,重慘過搬落垃圾站喎

塔lift落or上幾層

都入到lift點解唔掉埋

同埋如果真係入左lift,就真係比cctv影哂喇
放番係佢間屋門口啦
扣佢分屌,大把人排緊公屋到2048年呀,呢D仆街訓街就岩
樓主唔好post封信出黎啦,兇手如果有人mon post咪知有人玩野唔識驚

照你咁講
睇到呢個post已經通左天啦
如果個雪櫃主人係一個80幾歲既獨居婆婆呢?
個婆婆周身病, 無錢睇醫生, 無仔女..無人照顧
比錢叫人搬走個雪櫃可能已經係婆婆一星期既飯錢了
咁個故事會點發展?

咁你未上去幫佢搬囉? 大愛撚
寫“亂拋垃圾者支那狗也”上去
屌,唔好畀個傻仔轉移咗視線,個post突然變咗係度屌廢老

可能就係呢個on9仔搬左個雪櫃出大堂,上網見到呢個post就鳩作故仔留言轉移大家視線
搬去佢門口頂撚住佢

已改
放屋企門口定信箱好

放門口我怕佢會check 隔離屋 一陣見到原來間間都有就柒

放信箱又怕佢唔check 信箱

見到個署字 笑死

霸氣盡失😂😂😂

好撚on9

寫埋話會公開處決好d
呢d pk欺善怕惡
大家唔好錯重點
討論下
放屋企門口定信箱好

why not both 的話上面既問題都仍然會存在

直接痴喺個雪櫃度已經得

已改
放屋企門口定信箱好

見到個署字 笑死

霸氣盡失😂😂😂

好撚on9

寫埋話會公開處決好d
呢d pk欺善怕惡

費事奶恐嚇
大家唔好錯重點
討論下
放屋企門口定信箱好

直接痴喺個雪櫃度已經得

唔得呀 屋署貼過俾佢撕走左
問看更啦,其實一定會查到係邊戶,到時報埋房署,扣分扣到條仆街無屋住
叫房署叫看更check下呢段時間有邊戶有人送電器黎,而且又係同你一層既,應該好快知係邊戶。
叫房署叫看更check下呢段時間有邊戶有人送電器黎,而且又係同你一層既,應該好快知係邊戶。

正路看更應該有記錄果啲先係,無就真係無得救
手字都幾柒
掟落街
大家唔好錯重點
討論下
放屋企門口定信箱好

直接痴喺個雪櫃度已經得

唔得呀 屋署貼過俾佢撕走左

佢要撕咪撕,你主要係俾佢睇到

已改
放屋企門口定信箱好

見到個署字 笑死

霸氣盡失😂😂😂

好撚on9

寫埋話會公開處決好d
呢d pk欺善怕惡

費事奶恐嚇

唔用處決2個字,剩係話公開,佢吹你唔脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞