[有圖 求教]公屋D鄰居搬左個雪櫃出大堂

428 回覆
141 Like 1 Dislike
比著係我就推去𨋢門度,要出既人出唔到,要入𨋢既要等第二部𨋢,成層人陪葬

推入𨋢成坐人陪葬

玩大佢

推入𨋢都有得諗喎

同雪櫃遊𨋢河

推入lift會有cctv影到,你last touch

唔推哂入去就得

都可以
放係佢門口

樓主都話唔知邊戶

好似係一個老婆婆既

阿婆會搬得郁個雪櫃健美小姐嚟架
打十幾廿張紙 print岀黎

你條仆街 我知個雪櫃係你嘅 依加人少少 我比次機會你搬走佢 否則有咩留返同個官講
之後入哂落住你個層嘅信箱到 條友淆就會搬架喇

再世孔明
有無諗過係嗰家換新雪櫃都係上網free返黎
放係佢門口

樓主都話唔知邊戶

好似係一個老婆婆既

得啦on9仔
由你話個阿婆無錢睇醫生買新雪櫃已經知你on9 無用腦諗野
柒咗就深潛啦
仲要係咁出黎話係個阿婆既
知佢邊戶入夜拎牙籤塞鳩鳩佢門鎖啦
留名
咁撚無賴既人都有
係雪櫃貼張紙
上面寫自己rm no. +發誓冇做過 + 覺得嫌疑最大既rm no.
收集完然後用類似聯立方程既方法去計
睇下邊戶講真邊戶講大話
方法就交比大家諗

利申 小二參加過奧數
如果個雪櫃主人係一個80幾歲既獨居婆婆呢?
個婆婆周身病, 無錢睇醫生, 無仔女..無人照顧
比錢叫人搬走個雪櫃可能已經係婆婆一星期既飯錢了
咁個故事會點發展?

無錢睇醫生買咩新雪櫃呀

1 無錢看醫生買新雪櫃
2 無人照顧的周身病80歲婆婆 搬得郁部雪櫃郁難 出門口更難 更何況搬去大堂位

2 唔一定
可以係果個冇錢既阿婆塞三舊比師父叫佢掉舊雪櫃,仆街師父渣流

阿婆又變番好慘喇
比著係我就推去𨋢門度,要出既人出唔到,要入𨋢既要等第二部𨋢,成層人陪葬

推入𨋢成坐人陪葬

玩大佢

推入𨋢都有得諗喎

同雪櫃遊𨋢河

唔推哂入去就得

笑左
想睇結果
會唔會又出現返係同一層

推入𨋢成坐人陪葬

玩大佢

推入𨋢都有得諗喎

同雪櫃遊𨋢河

唔推哂入去就得

笑左
想睇結果
會唔會又出現返係同一層

快D落降頭啦

推到阻住𨋢口算啦

推入𨋢成坐人陪葬

玩大佢

推入𨋢都有得諗喎

同雪櫃遊𨋢河

一早要啦
"高價收購2手雪櫃 , 請電12345678"
睇下邊戶打畀你

推入𨋢成坐人陪葬

好提議,我諗15分鐘個雪櫃就會比保安拉出地下大堂

仲等巴打慢慢入紙落信箱
樓主搞咁耐就係想搵個真兇出黎

點解咁多人衝出黎幫真兇解決
定都係文盲黎
無了 今日食完晚飯番家已經搬走左

又俾條撚樣逃之夭夭

又俾條撚樣逃之夭夭

都係好事黎既

又俾條撚樣逃之夭夭

屌,仲想睇落降頭呢條絕世好橋,貼張鬼圖寫住物主全家一世行衰運,然後樓主搵鏡頭仔影住條走廊,一定有好戲睇!
笑到仆街

又俾條撚樣逃之夭夭

屌,仲想睇落降頭呢條絕世好橋,貼張鬼圖寫住物主全家一世行衰運,然後樓主搵鏡頭仔影住條走廊,一定有好戲睇!

如果又有撚樣搬傢俬出黎我再開po

又俾條撚樣逃之夭夭

屌 追擊佢啦
貼晒尋人啟事
追到佢出黎道歉為止

又俾條撚樣逃之夭夭

屌 追擊佢啦
貼晒尋人啟事
追到佢出黎道歉為止

有件貨都無人埋 依家貨都冇埋邊會有人理你

又俾條撚樣逃之夭夭

咁就完左啦

Btw,巴打係唔係姓劉?我好似識你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞