[有圖 求教]公屋D鄰居搬左個雪櫃出大堂

428 回覆
141 Like 1 Dislike
樓主有無check過管理處邊條仆街送過雪櫃

最新回覆有講到
佢地推黎推去話唔清楚
1001: ding dong~ 哈囉,我係1002㗎。𠴱雪櫃又阻掟、又唔衛生。你有冇線索係邊個dum低㗎。
哦,你都唔知呀,不如一齊問下隔離單位啦。
1003: 哦,你都唔知呀,不如一齊問下隔離單位啦。
1004: 哦,你都唔知呀,不如一齊問下隔離單位啦。
⋯⋯
原來全層都冇人知呀,但真係好影響我地衛生喎。既然咁齊人,不如一齊抬走去管理署
係上面寫支持香港獨立
咁房署就會好快幫你搬走

將佢個雪櫃搬去走火通道塞住佢,之後縱火,跟住走難果時條走火通道塞住左死返幾條友佢就知自己做錯,好彩既會燒死埋佢

諗起多啦A夢核彈炸老鼠

教唆他人

因為少事搞到勁大獲

做咩?我十年前都係咁樣做結果係非常成功,果條友好後悔自己累死人所以向其他鄰居自首

暗黑兵法
仲要買對門
好易估
AA膠塞鎖匙窿啦,仲要教?
喂呀 都話唔知邊戶囉

樓下冇登記送貨單位,正常會買返新

補番張雪櫃內部圖 真係好撚污糟

同看更聯絡過
都係推俾下一更同事 話自己唔知
同埋佢打左俾管理處 管理處話會搵人搬走
睇多幾日睇下發展成點

問看更個送貨記錄呀
你就咁問佢知唔知佢實hea 鳩你架wo
1001: ding dong~ 哈囉,我係1002㗎。𠴱雪櫃又阻掟、又唔衛生。你有冇線索係邊個dum低㗎。
⋯⋯
原來全層都冇人知呀,但真係好影響我地衛生喎。既然咁齊人,不如一齊抬走去管理署

將佢個雪櫃搬去走火通道塞住佢,之後縱火,跟住走難果時條走火通道塞住左死返幾條友佢就知自己做錯,好彩既會燒死埋佢

諗起多啦A夢核彈炸老鼠

教唆他人

因為少事搞到勁大獲

做咩?我十年前都係咁樣做結果係非常成功,果條友好後悔自己累死人所以向其他鄰居自首

希望有人報驚
樓主入左信箱未
用133打比收賣佬 唔好收錢
⋯⋯

痴線佬 但好work
通常都係呀公食左佢。
買隻個樣邪少少嘅公仔放入去
貼多道濕鳩符 扮晒法科方式搞鳩物主
好快見效
正常有私隱條例 條看更係唔可以比個紀錄你知 最多叫佢同管理處拆掂佢

Btw如果問到既話直接將個雪櫃塞鐵閂啦
返而好奇佢點寫想叫人搬走?

宜家班撚樣以為自己住緊私樓有人服侍你?不過照計私樓一樣冇人會理你

因為現實係好多垃圾工人見到你迫佢搬咁重野,佢寧願辭職搵過份,你估清潔好難搵咩,人工又少

個幾十蚊都唔肯比,正路電器鋪買雪櫃比多一百幾十送貨會同你搬走埋

都試過冷門牌子雪櫃比錢都唔收
係上面寫英年早逝,浩氣長存,之後搬返去佢門口
係上面寫英年早逝,浩氣長存,之後搬返去佢門口

都話左未知邊户
⋯⋯

乜撚野呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞