[有圖 求教]公屋D鄰居搬左個雪櫃出大堂

428 回覆
141 Like 1 Dislike
買隻個樣邪少少嘅公仔放入去
貼多道濕鳩符 扮晒法科方式搞鳩物主
好快見效

我都覺得依個work
最好隻公仔整d紅藥水扮血
如果個雪櫃主人係一個80幾歲既獨居婆婆呢?
個婆婆周身病, 無錢睇醫生, 無仔女..無人照顧
比錢叫人搬走個雪櫃可能已經係婆婆一星期既飯錢了
咁個故事會點發展?

有錢買雪櫃無錢搬走
好快見效

我都覺得依個work

扮落降俾亂丟野既戶主

再吉多幾枝大頭針落去
因為正常唔係你掉個雪櫃出黎就算你覺得隻公仔恐怖你都唔會掉左佢
陣間搞鳩你咪大獲
樓主試下
好快見效

我都覺得依個work

扮落降俾亂丟野既戶主

再吉多幾枝大頭針落去
因為正常唔係你掉個雪櫃出黎就算你覺得隻公仔恐怖你都唔會掉左佢
陣間搞鳩你咪大獲
樓主試下

淘寶有

咩區呀
好快見效

我都覺得依個work

扮落降俾亂丟野既戶主

再吉多幾枝大頭針落去
陣間搞鳩你咪大獲
樓主試下

最緊要得閒出去睇下有無人走去拆走個公仔,拆既就係鬼!

真係好難 搞得黎管理處都搵人收走左
咩區呀

筲箕灣
請定時報告,我哋支持你
屌我個鄰居又係咁
成撚日扔d傢私係lift口 例如衣櫃,床
我屌佢老母 見到都鄧d清潔姐姐辛苦 要幫佢地搬
而家d人好撚無同理心,又無公德心
其實有人上門收舊電器個喎

100舊水
百記又係一舊水

上個月換左 環保公司都要收一舊水
其實有人上門收舊電器個喎

100舊水
百記又係一舊水

上個月換左 環保公司都要收一舊水

其實隻壓縮機都值啲錢
咁都要收你100蚊
咁個故事會點發展?

無錢睇醫生買咩新雪櫃呀

連登仔夾錢改裝個雪櫃做棺材送返俾個阿婆囉

敬老
都搵唔到邊個架啦 你半夜搬入lift 啦
張紙你攞膠紙貼入鐵閘入面咪得
好快見效

我都覺得依個work

扮落降俾亂丟野既戶主

再吉多幾枝大頭針落去
陣間搞鳩你咪大獲
樓主試下

淘寶有

黐孖筋
咁個故事會點發展?

無錢睇醫生買咩新雪櫃呀

連登仔夾錢改裝個雪櫃做棺材送返俾個阿婆囉

敬老

btw ( Show Blocked User - 宿海仁太 )
依家真係好頭痕 問左幾個看更 都淨係識答唔知唔知

我會定期報告一下 如果有同層知邊個單位搬出黎pm 我唔該
你係租戶定買左
條邨係房署睇定管理公司睇
你係租戶定買左
條邨係房署睇定管理公司睇

anyway
都係隔多2日房署/管理公司搵人清架啦
利申 做物管 成日搬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞