[有圖 求教]公屋D鄰居搬左個雪櫃出大堂

428 回覆
141 Like 1 Dislike
好似可以扣分咖嘛
推去lift門 頂住部lift 自己行樓梯落下一層搭

啱啱見到
公屋係咁架啦
條友真係好慳皮。。。我月頭換雪櫃,d師父係好樂意幫你搬走舊o個部因為可以賣番百幾蚊,其實佢求其搵個收買佬上黎就攪掂

幫我送貨師父態度又好,我仲比多一舊水師父做利是,裝好晒搬埋舊機走,乜都唔洗煩

正路係送貨條友一定幫你搬走,所以我懷疑條友係買減價貨,冇包送貨,自己已經搬完個新,自然唔想搬走個舊,人性野冇幾難估
你企係個雪櫃隔離捕一日
邊個掉垃圾時你望住佢淫笑
邊個比你嚇撚親果個咪係囉
條友真係好慳皮。。。我月頭換雪櫃,d師父係好樂意幫你搬走舊o個部因為可以賣番百幾蚊,其實佢求其搵個收買佬上黎就攪掂

幫我送貨師父態度又好,我仲比多一舊水師父做利是,裝好晒搬埋舊機走,乜都唔洗煩

正路係送貨條友一定幫你搬走,所以我懷疑條友係買減價貨,冇包送貨,自己已經搬完個新,自然唔想搬走個舊,人性野冇幾難估

雪櫃唔送貨邊有人會買呀
你個假設會唔會on9左d?
將佢個雪櫃搬去走火通道塞住佢,之後縱火,跟住走難果時條走火通道塞住左死返幾條友佢就知自己做錯,好彩既會燒死埋佢

諗起多啦A夢核彈炸老鼠

教唆他人

因為少事搞到勁大獲

做咩?我十年前都係咁樣做結果係非常成功,果條友好後悔自己累死人所以向其他鄰居自首

啱啱見到

好有歷史
返而好奇佢點寫想叫人搬走?

宜家班撚樣以為自己住緊私樓有人服侍你?不過照計私樓一樣冇人會理你

因為現實係好多垃圾工人見到你迫佢搬咁重野,佢寧願辭職搵過份,你估清潔好難搵咩,人工又少

個幾十蚊都唔肯比,正路電器鋪買雪櫃比多一百幾十送貨會同你搬走埋
條撚樣撕走左 重要寫曬字叫房署自己搬

全部戶主出黎寫返嗰句野認字
將佢個雪櫃搬去走火通道塞住佢,之後縱火,跟住走難果時條走火通道塞住左死返幾條友佢就知自己做錯,好彩既會燒死埋佢

諗起多啦A夢核彈炸老鼠

教唆他人

因為少事搞到勁大獲

做咩?我十年前都係咁樣做結果係非常成功,果條友好後悔自己累死人所以向其他鄰居自首

諗起多啦A夢核彈炸老鼠

教唆他人

因為少事搞到勁大獲

頭盔都唔戴
係上面寫支持香港獨立
咁房署就會好快幫你搬走

補番張雪櫃內部圖 真係好撚污糟

同看更聯絡過
都係推俾下一更同事 話自己唔知
同埋佢打左俾管理處 管理處話會搵人搬走
睇多幾日睇下發展成點
傻既,換雪櫃梗係買左新先掉舊啦,你仲等佢送新雪櫃?
真係復左樓主 講野仲咁客氣
真係復左樓主 講野仲咁客氣

勞氣又點 都幫唔到件事
樓主有無check過管理處邊條仆街送過雪櫃
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/18/100611_d5562a43c7622c02515a5847ce24f834.jpg[/im]
補番張雪櫃內部圖 真係好撚污糟

同看更聯絡過
都係推俾下一更同事 話自己唔知
同埋佢打左俾管理處 管理處話會搵人搬走
睇多幾日睇下發展成點

好明顯看更無做野啦 新年就扮哂野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞