【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike
ND鏡上淘寶買邊間既最好? 有冇巴打推介

平 zomei 貴少少有保證就nisi

Thx 巴打 想買CPL又邊到好
利申以前on99 深水埗買綠葉filter

淘左呢支
留名
https://goo.gl/HIiwYM

nisi wide angle filter
有冇巴打試過?
近排近年尾少左巴打淘野,好似係。
有冇腳架推介
機鏡2-3kg盡
要摺得
budget 2k-3k

之前見人推sirui t1204x, aoka kt254c
但好似有巴打話sirui比風吹都係震
有冇腳架推介
機鏡2-3kg盡
要摺得

之前見人推sirui t1204x, aoka kt254c

自己掛背囊增腳架重量嘛 
有冇腳架推介
機鏡2-3kg盡
要摺得

自己掛背囊增腳架重量嘛 

我相信佢已經有咁做
都係話大風d都唔得
有冇腳架推介
機鏡2-3kg盡
要摺得

自己掛背囊增腳架重量嘛 

我相信佢已經有咁做
都係話大風d都唔得

大風呢啲都係要腳粗夠重啫,真係勁大風就基本上咩腳都震㗎啦 

都係既
同埋請教埋
點運先最抵?

都係既
同埋請教埋
點運先最抵?

潮流台有集運Post~
天工係咪官方淘寶店,同埋a6000駁Ef鏡係咪天工3最快 
有無人試過MILIBOO D腳架?
睇中佢隻大腳架...

無記錯係35.6,我見呢款出咗二代變咗紅圈 

我個支係綠圈

我都係綠圈,感覺幾輕幾抵用。佢而家好似出埋24.8 

巴打影人像有咩鏡介紹

我個支係綠圈

我都係綠圈,感覺幾輕幾抵用。佢而家好似出埋24.8 

巴打影人像有咩鏡介紹

¥gupW7hDzLi¥http://c.b1wt.com/h.2ir3Gm?cv=gupW7hDzLi&sm=761dad

睇吓呢支Rollei 50/1.8 
有冇巴打用過永諾枝 35mm 見幾抵玩
有無淘過防潮箱? 點運?直送?

揀唔計體積重嘅集運,收藏家可以 
留名

用緊60L恵通好多年, 收藏家得唔得?

集運有無間推介?

集運有無間推介?

用左ad20兩三年
冇乜問題
但網上好多負皮

集運有無間推介?

用左ad20兩三年
冇乜問題
但網上好多負皮

我都見到, 應該買惠通算

淘左呢支

琴日見到都想買
掂唔掂

淘左呢支

琴日見到都想買
掂唔掂

唔升中軸 唔用最幼個段 冇風
都勉強可接受嘅…
優點就真係得輕身細枝
淘腳 有邊枝好洗

尋日淘左呢枝

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【轻装时代Q999s 旅游三脚架 微单反数码相机专业便携三角架独脚架】¥8OUiUhEygq¥http://e22a.com/h.c5tlCb?cv=8OUiUhEygq&sm=a535e6

用緊q278,開盡4節郁郁地
升埋中軸唔使講 俾多啲買思銳/笨佬好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞