【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike
Canon to sony e af接環
天工三代定mc11好
香港買好貴

天工3淘寶,mc-11港行啦。

你用咩機先,一代機同主力Canon鏡就天工3;二代機、Sigma a/c/s鏡同Canon主流鏡就mc-11啦。

A7ii 用sigma 鏡嘅話係咪港行mc11好d
Canon to sony e af接環
天工三代定mc11好
香港買好貴

天工3淘寶,mc-11港行啦。

你用咩機先,一代機同主力Canon鏡就天工3;二代機、Sigma a/c/s鏡同Canon主流鏡就mc-11啦。

A7ii 用sigma 鏡嘅話係咪港行mc11好d

當然啦,記得更新Firmware 
有無一梯係可以將無得反mon 變做有?
搵左好耐
用緊canon 550d

洗咩搵...買塊細細地化妝鏡 自己痴係個moon道反射咪得囉
唔止上下反,左右反都得

有d麻煩
想換機但唔坻
有無人識係阿里巴巴買野?
我見d野價錢好平,仲寫到明買幾多就平幾多
我係1688搵到支GA157T ¥580
淘寶一般賣緊 ¥665
但係1688買野佢要用大陸卡唔可以用香港信用卡比錢
最後賣家比左係淘寶既鋪頭link我買做翻1688個價
有無巴打有無方法直接係1688買野??
淘寶一般賣緊 ¥665
淘寶一般賣緊 ¥665

淘寶一般賣緊 ¥665

岩岩收到支BENRO 腳同埋個off toco袋

但今日咁大雨點響深圳拎番香港
淘寶一般賣緊 ¥665

1688一般係做批發畀舖頭入貨用,有支付寶會方便好多。
淘寶一般賣緊 ¥665

1688一般係做批發畀舖頭入貨用,有支付寶會方便好多。

佢d價錢好吸引,但用唔到香港visa比錢

咩料

咩料

Diy ?

咩料

Diy ?

唔緊 堅野黎

咩料

Diy ?

堅野黎
由於支Sirui N1204X+K10X 幾滿意

尋日又淘咗支P224S+VA5
應該聽日到

between, 我從來未用過閃
但最近見好多人推介神牛支60GN 閃...
有啲身痕想試 我見佢好平....
但我完全唔影人..買機頂閃是咪晒鳩氣/錢?

今個月仲有少少budget 買下玩具
而家諗緊神牛閃定海大100架連ND 好

屌你正呀喂防潮箱

屌你正呀喂防潮箱

紅盒filter黎?

屌你正呀喂防潮箱

紅盒filter黎?

買前面set濕度唔洗次次拎開d野伸手去後面嘛
輕裝時代Q999s我都覺得好重
岩岩拎貨
係咪我太廢
岩岩拎貨
係咪我太廢

應該係
岩岩拎貨
係咪我太廢

應該係

點孭住佢上山下海
岩岩拎貨
係咪我太廢

原來係你呀 雅仲
做咩咁耐冇出現
岩岩拎貨
係咪我太廢

原來係你呀 雅仲
做咩咁耐冇出現

岩岩寫完三萬字交左 仲有一萬字
唔好話上連登 打飛機都冇時間
岩岩拎貨
係咪我太廢

應該係

點孭住佢上山下海

明知身子弱咁你點解唔買carbon fiber
放左佢 應該有巴打同你收
推爆佢 淘寶post都可以1001
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞