【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike
有冇巴打淘過背囊相機內膽?
想睇下邊款好質地 保護性強
最好可以係上面拎機

你意思係要揾內膽?定可以直接喺上格拎機嘅背囊?最後嗰句有啲唔明 

姐係有啲內膽開口位係側面
拎機比較麻煩

類似咁

我上两星期淘左,因為太多袋,所以只買內膽

質素如何?
有冇圖
最好可以係上面拎機

你意思係要揾內膽?定可以直接喺上格拎機嘅背囊?最後嗰句有啲唔明 

拎機比較麻煩

類似咁

質素如何?
有冇圖

Exactly 同上面個個一樣,🙈
留名
有冇巴打淘過slider?
想搵大約32" slider,短啲都得
唔求高質,只求推落夠順同穩陣
有冇巴打淘過slider?
想搵大約32" slider,短啲都得
唔求高質只求推落夠順同穩陣

咁都唔高質?
有無三軸穩定器介紹,可以放無反 最好放到iPhone
淘左個相機背包快扣,唔知算唔算抄peak design
未正式mount 落單反試

睇落好雞
一萬蚊既機唔好講笑

明抄pd啦
我買左隻類似
其實係work
借俾朋友扣單反無問題(當然唔係太長既鏡)
淘左個相機背包快扣,唔知算唔算抄peak design
未正式mount 落單反試

睇落好雞
一萬蚊既機唔好講笑

明抄pd啦
我買左隻類似
其實係work
借俾朋友扣單反無問題(當然唔係太長既鏡)

黎緊四月長trip用
訂埋pd backpack
個架設計係最落一端有個位微微突起左 防止機跌落街
耐用度可能冇pd好
之前70d用輕裝時代q666
最近上左5d4加埋啲鏡 好似唔多夠用
巴打有冇咩好野介紹 最好係碳腳
最好可以係上面拎機

拎機比較麻煩

類似咁

質素如何?
有冇圖

依個好想試

拎機比較麻煩

類似咁

質素如何?
有冇圖

依個好想試

但呢個拎出拎入好唔方便

Can only choose one i think
Mirrorless / phone
I wanna buy one for my iphone
Like Osmo mobile
Still considering

智雲個個可以全部裝哂 我未見過實物但上YouTube 又好似好大嚿
所以都唸緊osmo但又唸緊Osmo mobile 定osmo x3好

放得無反一定大支d
有d比你放到iPhone 但佢重量唔同軌心都唔同效果都無咁好啦
分返開好

放得無反一定大支d
有d比你放到iPhone 但佢重量唔同軌心都唔同效果都無咁好啦
分返開好

放到iPhone既好似幾百蚊就有
放無反單反要三四千
大家有無色温Gel紙介紹?呢款得唔得?

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(闪光灯色片),快来和我一起瓜分红包】¥w1O1MSI5j9¥http://c.b1wt.com/h.V81Pf0?cv=w1O1MSI5j9&sm=af1345
淨係普通影人像既話用咩腳架好
係q999s 同q999c 掙扎緊
想要輕但見到碳纖, 唔知岩唔岩自己
想要輕見到碳纖, 唔知岩唔岩自己

點解用「但」 

點解用「但」 

「普通」影人像落腳架既機會多咩...

點解用「但」 

夜晚影開, 我個部係無反
我諗過都係買s算, 買c多餘左咁
有冇人買過山狗?
邊隻好

點解用「但」 

夜晚影開, 我個部係無反
我諗過都係買s算, 買c多餘左咁

夜晚影人係咪應該買閃光燈 唔係腳架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞