【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike
有無平腳架介紹下?

輕便時代 Q666c 或Q999

唔該晒巴打
其實可以擴大少少講網購攝影器材唔一定淘記既
柯輪巴等你好耐
柯輪好掛住你啲分享呀 

啱啱Black Friday Amazon Pelican 1510一百鎂咋,不過唔啱而家份工,所以算數 

啱啱Black Friday Amazon Pelican 1510一百鎂咋,不過唔啱而家份工,所以算數 

當然可以講其他網購既…歡迎!

當然可以講其他網購既…歡迎!

柯輪有無研究手推車,而家份工要拎兩個Crewbag加枝Manfrotto好很重 

因為想輕便放到入背襄所以淘咗呢款,抛磚引玉睇吓有無其他好介紹:
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【易牌便携购物车小号行李车家用买菜车折叠手拉车轻便铝合金拉杆车】¥AAeKgGKJ¥http://e22a.com/h.1V5Gik?cv=AAeKgGKJ&sm=dd13f3
識買一定係yahoo auction jp, ebay都好多野搵
中國野好睇不好用,
單腳次次夾唔實,一路影一路sir落去🙄
識買一定係yahoo auction jp, ebay都好多野搵

雙11淘左個elecom既袋 379人仔
但物流出左啲事搞到要退款再買過 頂唔順叫佢順豐到付 所以最後大約500hkd埋單 (仲有個細相機袋仔未有貨未到)但依個都已經好滿意 番工又得 去影相又得
有冇輕身腳架推介
之前買左隻好穩陣但好重

但物流出左啲事搞到要退款再買過 頂唔順叫佢順豐到付 所以最後大約500hkd埋單 (仲有個細相機袋仔未有貨未到)但依個都已經好滿意 番工又得 去影相又得

我用緊舊版,如果佢走啲出呢款升級版就好 
有冇輕身腳架推介
之前買左隻好穩陣但好重

前面連Link都Post埋啦,頂你 

仲有淘左個26L既防潮箱 170人仔 計埋運費230港紙到 香港賣起碼成500 好抵屌

外國拍賣有啲難度,講咁多出Link或者掟啲包膠出嚟啦 

我用緊舊版,如果佢走啲出呢款升級版就好 

細果隻都幾好睇 我朋友買左 不過我太大舊同埋又想放腳架所以就買升級版
不過依家我嫌佢放腳架個位唔太實淨 諗住出去埋番啲可以扣既

仲有淘左個26L既防潮箱 170人仔 計埋運費230港紙到 香港賣起碼成500 好抵屌

我先打算唔要個26換個65

跟住就係海大既filter 套裝
雙11買果陣有7折 我買左個套架+cpl+轉接環+塊nd1000都係800人仔 港紙大概900多少少 又係抵屌之選

我先打算唔要個26換個65

巴打我都係岩岩開始學影相 都冇咁多野要擺 同埋屋企邊有位
<blockquote>識買一定係yahoo auction jp, ebay都好多野搵

</blockquote>

外國拍賣有啲難度,講咁多出Link或者掟啲包膠出嚟啦 

最騎呢試過係阿爾巴尼亞的ebay買鏡
唔係得共產野結果一入黎見到個強國翻版既peak design capture

巴打想問個箱物流幾錢 volume咁大會唔會好貴
呢舊野有時出event都靠佢

[url]复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【通用碗灯罩闪光灯柔光罩万用型机顶闪光灯专业摄影相机配件】¥AAeKteeJ¥http://e22a.com/h.1VTnQW?cv=AAeKteeJ&sm=03c4b7[/url]

巴打想問個箱物流幾錢 volume咁大會唔會好貴

淘記直送啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞