【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike
請問淘寶d電係咪唔可以經順豐落尼香港?
請問淘寶d電係咪唔可以經順豐落尼香港?

我淘左粒仲係東莞倉, 不過係4px, 唔知送唔送到來

官集

咁重野真係官集最抵
之前講過我買個65L
同埋同事一齊逗先上到的士
RMB4X

所以見親送上來嘅大哥我都好唔好意思

街外集應該會貴些少

我見淘寶直送都係 ¥46+$30
但係集運9kg仲貴過直送,最平要¥75.6
就算賣家直送都係¥76
到底點揀先可以最平???

揀淘寶直送... 我講得唔清楚 SOR
舊野重,集運貴過佢 (無論淘集定係街外集).

如果淘寶直送 是咪唔可以送去順豐站 慳返30蚊?

如果係咁重嘅野,我通常直接淘寶直送上公司。

輕野我以前多數郵局拎(舊公司近因為),宜家多數揀街外集運。

上次個65升成15-16kg 要自提返公司再放工又拎落街不了。

淘寶直送可唔可以叫佢送去順豐站?
因為我公司唔可以收件呀

屌 自取最平

好似有post講運送
btw送去站/ok/郵局就唔洗直送啦是咪?

多謝巴打們指教,我第一次淘,乜都唔識

揀淘寶直送... 我講得唔清楚 SOR
舊野重,集運貴過佢 (無論淘集定係街外集).

如果淘寶直送 是咪唔可以送去順豐站 慳返30蚊?

如果係咁重嘅野,我通常直接淘寶直送上公司。

輕野我以前多數郵局拎(舊公司近因為),宜家多數揀街外集運。

上次個65升成15-16kg 要自提返公司再放工又拎落街不了。

淘寶直送可唔可以叫佢送去順豐站?
因為我公司唔可以收件呀

屌 自取最平

好似有post講運送

可以,直接落埋收貨地址係順豐站。前題當然係要個賣家發順豐。

好似有post講運送

巴打唔知我有冇理解錯
1.賣家發順豐--直接寄來,去順豐站拎 (最貴最快)
2.送去站/ok/7-11/郵局--係官方自取既方式, 賣家寄邊間都得但唔係出口哦 (是集運既一種方式,揀順豐就可以去順豐站拎)

1我做過但既然直寄我一定寄到上公司
2以前近郵局經常做, 我果時見LABEL係中通

btw好似有post講運送, 果邊資料應該最準確.

好似有post講運送

巴打唔知我有冇理解錯
1.賣家發順豐--直接寄來,去順豐站拎 (最貴最快)
2.送去站/ok/7-11/郵局--係官方自取既方式, 賣家寄邊間都得但唔係出口哦 (是集運既一種方式,揀順豐就可以去順豐站拎)

1我做過但既然直寄我一定寄到上公司
2以前近郵局經常做, 我果時見LABEL係中通

btw好似有post講運送, 果邊資料應該最準確.

唔一定1貴,睇賣家。
我之前買Wesley鏡頭,佢話加20蚊直接發順豐到門市攞。可以試下自己同賣家deal,有機會同方法2差不多價錢,特別係你重野官集計重都唔平。但肯定1最快。
想淘支fotopro x4ce
巴打們點睇? 或者有無其他更好推介

用緊XT20
翻版capture會唔會好唔穩?

用緊XT20

好似思銳都唔錯

巴打又係你

我見T024X同個X4CE差唔多 但係貴成3 4百人仔
都係我之前問嗰間 包郵順豐直送香港
燈架有冇介紹

用緊XT20

好似思銳都唔錯

巴打又係你

係咩 有無link

三脚架 思锐 T024X套装 专业单反相机 微单 长焦便携碳纤维三角架
http://c.b1wt.com/h.3I7Z5T?cv=IbHvmNFU6D&sm=18ab25

用緊XT20

好似思銳都唔錯

巴打又係你

係咩 有無link

三脚架 思锐 T024X套装 专业单反相机 微单 长焦便携碳纤维三角架
http://c.b1wt.com/h.3I7Z5T?cv=IbHvmNFU6D&sm=18ab25

复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【思锐T005X+C10X 三脚架套装 便携微单迷你旅行专业单反相机三角架】¥S7unmNwTRn¥ http://c.b1wt.com/h.3I7oX4?cv=S7unmNwTRn&sm=839948

x4ce輕啲喎
想問吓想訂幾舊5D mark ii 同700D 電
有無咩鋪推介?
另外係咪要用私人集運先運到電池落嚟?
想買條相機帶
呢隻有無巴打買過?
http://c.b1wt.com/h.3N5dF9?cv=ukikmXStdx&sm=2f344c

自制都得喎

幾好睇
想買條相機帶
呢隻有無巴打買過?
http://c.b1wt.com/h.3N5dF9?cv=ukikmXStdx&sm=2f344c

自制都得喎

幾好睇

其實好唔好用
想買條相機帶
呢隻有無巴打買過?

自制都得喎

幾好睇

其實好唔好用

你去行山用品店試下用啲爬山繩度下頸 再試下扯下
有無野岩影product相
負重3kg body +lens 有咩腳架推薦?打雀用
有冇人見到有類似咁的帶, 不過個樣要靚仔少少 (最好用兩邊fixing)
想問吓想訂幾舊5D mark ii 同700D 電
有無咩鋪推介?
另外係咪要用私人集運先運到電池落嚟?

要,就算佢set左可以但我都建議唔好搏。
有冇人見到有類似咁的帶, 不過個樣要靚仔少少 (最好用兩邊fixing)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞