【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike
上taobao睇 Wesley 支35mm 好似無曬貨 得番咩 哈蘇口 (我打算買fujifilm)
唔知大家仲有咩大光圈鏡頭介紹?
https://detail.tmall.com/item.htm?id=45346935650&toSite=main&sku_properties=5919063:6536025

呢支掂唔掂?

Wesley 35mm F/1.6 @ X-T10

唔該哂巴打先 有冇啲係可以睇到個景深嘅相?

你意思係唔係講淺景深?
多數用呢支影夜景..好少用黎影你講果類野

我見上幾頁有人拎黎影人像都好似會出到景深
所以就想問你有冇得睇下
不過點都好 唔該哂巴打先

師兄,我唔知有無理解錯你問題.
所有鏡頭都會出到景深,
你係唔係講散景?
如要影人像而出背後散景.
唔係買呢支.係買wesley 50mm f1.8 果支

Apsc 出到黎就會變70 mm

就係要去到70以上,大光圈,影人先有果種BOKEH.

你意思係唔係講淺景深?

所以就想問你有冇得睇下

所有鏡頭都會出到景深,
你係唔係講散景?

Apsc 出到黎就會變70 mm

就係要去到70以上,大光圈,影人先有果種BOKEH.

35出應該靚啲,50應該得個大字
上taobao睇 Wesley 支35mm 好似無曬貨 得番咩 哈蘇口 (我打算買fujifilm)
唔知大家仲有咩大光圈鏡頭介紹?
https://detail.tmall.com/item.htm?id=45346935650&toSite=main&sku_properties=5919063:6536025

呢支掂唔掂?

你意思係唔係講淺景深?

所以就想問你有冇得睇下

所有鏡頭都會出到景深,
你係唔係講散景?

係啊 你理解到哂 我新手問都問得柒過人
唔該哂你先
有冇Slide同轉色led介紹

你意思係唔係講淺景深?

所以就想問你有冇得睇下

所有鏡頭都會出到景深,
你係唔係講散景?

唔該哂你先

50就買番原廠支50/1.8 oss啦,抵用好用喎 
有冇Slide同轉色led介紹
有冇好用閃光燈介紹
有冇好用閃光燈介紹

神牛自己揀 
如果想買上面幾位巴打講嗰支Wesley 35 1.6應該邊間買,見有好多間
如果想買上面幾位巴打講嗰支Wesley 35 1.6應該邊間買,見有好多間

你揾到有你需要嘅Mount就得 

你意思係唔係講淺景深?

所以就想問你有冇得睇下

所有鏡頭都會出到景深,
你係唔係講散景?

唔該哂你先

而家去search黎睇下先

你意思係唔係講淺景深?

所以就想問你有冇得睇下

所有鏡頭都會出到景深,
你係唔係講散景?

唔該哂你先

而家去search黎睇下先

我係fujifilm 唔係sony
有冇好用閃光燈介紹

神牛自己揀 

神牛 tt520又好似唔夠光 v860 又貴左d 想問tt600 好唔好?
A6300買勁碼 2粒電加叉電座 送唔送到 爬完文都唔確認送唔送到 求解答
A6300買勁碼 2粒電加叉電座 送唔送到 爬完文都唔確認送唔送到 求解答

關於集運,可以過潮流台睇集運Post。不過你正常拍,唔問咁多地址問題都無嘢。因為你集運個地址係喺大陸 

關於集運,可以過潮流台睇集運Post。不過你正常拍,唔問咁多地址問題都無嘢。因為你集運個地址係喺大陸 

試過直落冇問題
想問下輕裝時袋啲腳架最高去到幾高
想問下買八羽怪有冇伏

有冇推介link
想問下輕裝時袋啲腳架最高去到幾高

自己淘寶旗艦店睇形號啦 
想問下買八羽怪有冇伏

有冇推介link

同埋買左既巴打係買幾成新
想問下買八羽怪有冇伏

有冇推介link

同埋買左既巴打係買幾成新

收咗貨。真心好正!
造工同我支舊G嫂1541 無咩分別
個波頭都幾好用

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞