【邪門玩意】淘寶攝影器材匯報區

1001 回覆
18 Like 14 Dislike

買左d熱縮通黎包腳架

有冇包完嘅圖睇下

買左d熱縮通黎包腳架

有冇包完嘅圖睇下

點解要包熱縮鳩

有冇包完嘅圖睇下

點解要包熱縮鳩

好拎好多

點解要包熱縮鳩

好拎好多

碳纖腳又唔會好凍 係啲金屬腳先要買腳套啫

點解要包熱縮鳩

好拎好多

一定要凍至包腳套?乜野理論黎

好拎好多

要咁好拎加個手抽丫笨
碳纖會跣手?

我淘過 其實唔差 好過星際買

有無lin

呢兩樣都好好用
個吹氣有兩段 大風好多
鏡頭紙好抵屌 有時擦眼鏡都抵

Thanks 巨J巴

要咁好拎加個手抽丫笨
碳纖會跣手?

ok, 我服左你,係你問先,我跟住答
再講支腳係我的,我點整關你鳩事咩

要咁好拎加個手抽丫笨
碳纖會跣手?

ok, 我服左你,係你問先,我跟住答
再講支腳係我的,我點整關你鳩事咩

睇清楚邊個巴打問你好喎
你點整支腳當然唔關我事,家陣我叫你拆咩?
屌,咁都有得嘈 
有無腳架介紹 4-600蚊
我嗰部係a6000 最多加支1670
應該唔洗負重咁高
有無腳架介紹 4-600蚊
我嗰部係a6000 最多加支1670
應該唔洗負重咁高

輕裝時代q666c或者999c啦 
有無後備電 推介?
有無後備電 推介?

唔係品勝就勁碼㗎啦 
有無後備電 推介?

唔係品勝就勁碼㗎啦 

勁碼 岩岩買左2粒連叉座
有無後備電 推介?

唔係品勝就勁碼㗎啦 

點解電唔買原廠 唔驚爆炸?
同埋會發脹架喎 又傷機

唔係品勝就勁碼㗎啦 

同埋會發脹架喎 又傷機

巴打你過淘寶post浸淫下先啦 我跟佢地由買野食到買電器都未試過出事
其實支那野揀返d出名少少嘅牌子都好穩陣

唔係品勝就勁碼㗎啦 

同埋會發脹架喎 又傷機

巴打你過淘寶post浸淫下先啦 我跟佢地由買野食到買電器都未試過出事

D電會唔會好快冇?咩牌子好?
Nisi 同 zomei 嘅cpl/nd 鏡分別大唔大 ,價錢好似都差幾遠
Nisi 同 zomei 嘅cpl/nd 鏡分別大唔大 ,價錢好似都差幾遠

睇中邊款?

睇中邊款?

未睇中呀, 純睇價錢
nisi 可以去到幾百

https://nisi.world.tmall.com/?spm=a312a.7700718.w5001-14924440069.13.lK4U6K&q=%C6%AB%D5%F1%BE%B5&type=p&search=y&newHeader_b=s_from&searcy_type=item&from=.shop.pc_2_searchbutton&scene=taobao_shop

zomei 最貴都係去到200 ,最平幾十蚊都有

https://zmshuma.world.tmall.com/category-1091707367.htm?spm=a312a.7700718.w5001-15000484570.8.WDB8Pd&search=y&catName=CPL%C6%AB%D5%F1%BE%B5&scene=taobao_shop#bd

有冇巴打試過

無用過國產filter, 但我見到Nisi塊方型10級ND filter要人民幣¥870(HKD$973)
我响天祥特價買Lee Big stopper先$1000

同埋會發脹架喎 又傷機

D電會唔會好快冇?咩牌子好?

你Quote嗰度開頭咪講咗兩間牌子俾你,至於第一條問題,原廠咪又一樣 
神牛閃燈有咩推介
用緊Sony a7rii
淘腳 有邊枝好洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞