Fujifilm討論區 (45) GFX 100 Medium or Large Format?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
唉cmos入左塵
如果自己清唔走 維修中心要整幾耐?
留名學野
我有,係咪要
淘左Fringer Pro II
準備玩EF Mount 鏡
你日日都比連登仔口爆嫁啦
繼續屌自己老母出氣啦
想問新買左部x-t30電無得外置差電,你地會唔會淘個外買返黎用,驚唔驚差壞電?
另外有無咩好配件推介?
https://www.youtube.com/watch?v=gu26V_ITWME

見到已經有評測 同支90mm比
如果唔係"聞"啲散景嘅話 應該唔錯
不過前題預左支鏡反應唔會太快
佢都八張野咁款,有祼模都有心無力屌無得high
佢係度打下字自high下都好,我地又有笑料
原裝冇跟叉機咩?
驚差壞就真係唔好買啦
我啱啱係jjc淘左差幾 連兩粒電 132
想問下係咪普通鋪頭買行貨就一年保
官網list個啲授權經銷商就多三個月保養?
想買xe3 18-55
好抵,遲啲都淘返個先
有無手足用緊富士相片打印機?

想買一部 但見到評價好似好垃圾 有無推介?
metabones 同viltrox都有EF-FX嘅speedbooster,
有冇巴打可以簡介一下兩者邊個優勝啲呀?
睇英文review睇到頭都痛埋
唔見有metabones’s EF to FX speedbooster, 如果有我都想買返個。(仲啱啱訂咗個fringer EF to FX Pro II)
淘寶配件有冇推介? eg 腳架 機袋/套 呢類
好似古時啲太監咁, 冇得屌就係冇得屌
乜依家炒鏡咁好搵咩
$6680拎完$1200回贈,即係$5480
夠膽$6200賣返出嚟,仲搵個分身扮價錢合理
https://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=7390343
入左sensor 同 藍玻璃之間

我試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞