Fujifilm討論區 (45) GFX 100 Medium or Large Format?

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
三陽幾錢
又改名
姐係11990-300=11690 (Xt3+1855)
百記送相機袋 sd card ,代用電,mon貼 ,杯
垃圾死出去
你全auto?
揀左咩方式測光
你不如30 依家買xt2都係幫人清倉
支35mm F1.4 舊設計有聲我理解嘅
我都想搵日去showroom試下支16mm F1.4有冇聲
我本身諗住買xt20, 見有xt2平先諗好唔好
新手想買鏡,其實應該買支自動變焦嘅天涯鏡玩下先,定直接投放喺定焦同wide 鏡兩支上
可以分兩張卡簽,6000一張減300,有另一張渣打就再減300,冇就用其他卡簽都得

兩張64、兩舊代電、相機袋、靚腳、貼、杯
我少你張64同腳 不過我正買xt3 body
類似joby嘅腳,不過唔係波波,係軟身棒可周圍hold
18-135先 玩耐左再睇下自己經常用咩焦距去影
之後再慢慢換岩自己心水既鏡
個日買完之後搞部機既內置setting,hang左兩三次機
第日拎左去換,ching你呢幾日最好試清楚部機先 ,同埋sales有無幫你張保養單吸印
有呀 吸咗印 會點?
吸左印就無問題啦,怕大頭蝦無幫你吸到
比人強姦咗幾年會冇聲
聽日出去買xt20+18-135鏡,應該10k內搞得掂?
買返xt20 算數 但係聽啲sales講xt20停咗產 叫我買xt30 其實會唔會有影響
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞