Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
有咩分別
巴打藍牙版?我仲未有得更
整埋落去俾人揀都好嘅
想慳電咪轉返60hz囉

btw 整埋(類)DC調光 plz
夜晚睇冇咁攰
咁差唔多啦
佢成日會keep 住同Google sync

關晒wifi 4g先瞓
UI update多

setting啲公仔變到同手樹差唔多彩色icon

預設apps啲公仔都係跟返手機oneui

quick panel 個 2x4公仔有outline

widget啲字大啲, 圓啲, 啲線圓頭加粗

ui啲動畫多左啲, 令你「感覺上順左」

samsung pay一樣有update, 出卡快左啲啲咁多

app入面禁右邊打直「...」出setting menu之類果個, 由全黑變半透明

心跳多左high HR alert..

altimeter準左?...

電量唔知, up左冇5分鐘

係咁多, 搵到再講

啱啱擺返好個火牛果陣跣手跌落嚟整爛咗張原裝貼

有冇咩貼好介紹?
定係上去維修部再痴過張原裝貼?
Galaxy fit 帶住沖涼有冇問題?
https://www.youtube.com/watch?v=NhSBFtJ3DJs

睇呢段片, s10e 既電量好勁喎
部S8+ 冇啦啦開唔到機,差電都冇畫面,可能壞咗
想出S10+,求推介MON貼,價錢唔係問題
一開始有埋
用到花先啦
轉720p
日日帶去沖涼用滴露洗

利申:潔癖
Screen mode較自然?

新叉電果陣就算冇開aod都有個閃電icon,怕你個mon唔燒印
buds值唔值得買
冇追post講triskin隻mon貼 去咗屋企樓下細鋪整UV貼除咗唔係好用到指紋之外都冇咩問題,唔癡指紋唔啜手,唯有用到花咗爆咗先試下triskin隻mon貼
拎到
8月先有
但搞呢搞路先得$150
都唔整好過
要俾錢嘅話有更好嘅選擇
好想試吓用7吋大芒機
希望Samsung將來會出7吋機
淘佬隻ringke已經好好用
又平又正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞