Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
大概已搵到邊個App出事同delete埋,暫時都冇再彈廣告,睇埋聽日先。

啱啱整完又甩
上次成粒掣甩出嚟
今次剩係甩個Key cap出嚟
算唔算有進步
去換機啦
睇嚟你部機好有問題,QC極差。
聽日剷上去換啦
俾佢開完部機換件 仲要feel到部機熱咗
用緊s10+嘅ching
你哋而家用緊咩mon貼
請問gcam有無得影完相save sd card??
唔得
點做到
我用完dr.fone 由IOS TO S10 之後佢會自動裝whatsapp 但係outdate 要我update, update完又restore 唔到 有冇人識點做
其實可以book samsung叫佢幫你過埋WhatsApp
不過要擺低耐啲 3粒鐘左右
請問點book 我上網找唔到資料
聽日我都想當面問吓班撚屌師傅
9成9 裝左大陸app/不知明app
thank you 浪費錢買dr fone
發現兌換率APP
呢家刪左中撚晒伏見到全英文都中招
我記得兩年前s8岩岩出果時,我第一批出機,唔記得咩事,不定期花畫面好似
拎上去,個cs開頭話無其他人反映過有呢個問題,我真係屌佢老母,咁所有問題第一個拎上去都一定無其他人反映過嫁啦
佢應該整套software出黎啦
開頭又話要MON連框換先Fix到
今日攞嗰陣就同我講剩係換咗粒掣
即係Hea鳩我啦
但係又洗撚咗部機Wor
最撚ON9就係啱啱Restore晒部機 粒Key cap就跌撚咗出嚟
跟本拎入去佢就當你撞software,係唔係都洗撚左你部機先
之後做出廠test,做到哂就比返你
但係見過啲即日攞機嘅Case係冇洗到就咁換件就算
除左換電,我上去未試過唔比佢洗機
就算以前換mon佢都洗
我係估唔到佢就咁換粒爛鳩Bixby掣都洗姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞