Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike

得連登會彈
今日上左去換Fit-e
拎去沖涼唔驚嫁可?
巴打想問下係咪就咁拎單上去就換得?耐唔耐
單同埋部電話 我3點去拎等左半個鐘左右拎得
唔該曬 我都聽日去拎先
順便痴埋TRISKIN
依家買A60抵唔抵屌,見citylink賣1999,點解可以咁平
推返先準備去沖涼
有名你叫鬼域就唔好去買啦,想中伏?
屌那星 smartone無哂S10同S10+,訂都要2-3星期
咁都係收皮係大鋪買算
想知A70除左mon大電大 有咩係好過A60
哩排多嘢送
有3.5
a60 冇3.5 係一大敗筆
lm
聽日上華仁買部 s10e 先
知唔知上年s9+係唔係都係咁狂送野
光學式因為技術進化嘅速度快
大概一年多啲就已經玩到同傳統電容式指紋解鎖差唔多速度
又因為多廠一齊研究 進化速度實比超聲波快

傳說中 Note 10 會用 8mm*8mm 嘅感應面積
我估辨認率會高唔少
但依家 One UI 嘅 wake up speed 偏慢
搞到就算指紋辨認速度唔差嘅前提下睇落都係慢
希望 Samsung 可以著手搞搞
部 S8 同 Gear Sport 都係 Citylink 買 一樣冇病冇痛

最記得係家母響大鋪買 Gear Fit 2 我響 Citylink 買 結果我嗰隻用到電虧都冇事 反而家母嗰隻前後入咗三次原廠整
部s10+買左差唔多1個月張原廠貼已經明顯花左
貪方便落樓下細鋪買uv貼
2舊幾水 癡左條友2次先成功
癡完成部機都膠水 洗左抹左好耐都仲有咁
個解鎖好似仲衰過原廠貼

早知換之前追一追post先
Triskin望落好似真係唔錯
唔要安全 超聲波都可以好快
調低容錯率就得
我成日覺得而家大陸機啲光學指紋咁快
其實安唔安全㗎
佢哋仲要用嚟俾支付寶嗰啲
指紋本身係易破,點做都會比人破到
所以APPLE先做撚樣解鎖唔要指紋
不過市場其實鍾意指紋,感覺實在D

如果計安全性,撚樣解鎖應該比較好
有無人試過部機濕水 如果水龍頭沖水得唔得
好驚IPX7都入水
你都怕 咁點解要咁做?
我諗除左跌落屎水 唔係我都唔會敢沖
諗住睇下可唔可以水底拍攝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞