Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
部機支援qc 2.0好似
跟機火牛無左qc,得返afc
我試過唔得,刪咗app後O!epay會顯示唔見咗錢,又冇記錄,等超過30分鐘先會顯示返條數,真係好垃圾
最後我斷wifi(用緊公司wifi)轉返用數據,用PIN密碼過又得,真係吹漲
咁即係唔一定原廠三星,睇隻牛support 9v2a (甚至有12v2a咁上遲d就上到25w?)?
咁線呢?我發現有d話5a線都去唔到fast charge

想問下而家S10/S10+跟機有無Micro Usb 轉 Type-C 頭?
Mrwhostheboss琴日先條片話原來貼skin相比裝殼更加難散熱
原本諗住去深水埗買樓上ching推薦嗰隻mon貼
但係賣曬
買咗呢隻 $9

轉頭貼完上嚟報告
我之前都試過
又係入完之後啲錢唔見咗
等一段時間先出返嚟
不過更新咗幾次而家冇問題啦

btw 指紋認證佢係有排load嘅
利申 s9
總之support到qc 2.0就得架啦
之前都有睇過人話如果喺你個鏡頭嗰度貼玻璃貼會更加容易爆鏡
note9 有更新
thx
8仔個app真係好雞
屌你老母四十樓Leo Kwok祝你全家俾狗屌
整兩次先整得返粒Bixby掣仲要好撚得戚咁
部機一Login都未開始restore就變暖蛋仲要死撐話正常
死全家啦
巴打們s10+有咩機殼推薦
more
諗起佢個肝硬化面黃死老鼠樣就嬲
佢個款完全係而家我唔撚會幫你整㗎啦咁嘅款
唔係要去維園真係同佢鬥磨
之前次次都error跟住唔見啲錢
就嚟想打去投訴
有冇得打去投訴
咁多巴打都講啲人咁西
唔知cwb會唔會好少少
我成日上cwb冇依d問題
今日同老母行街行過sun mobile,老母就心郁出咗部A40s
咁就我順便睇埋s10+ 128幾錢啦,現客價$5848
原本用緊s8+仲好好用好順,諗住打柴先買,諗多兩諗真係頂唔緊,個價我覺得幾靚就出咗部

暫時撚咗幾個鐘
1.s10+機身短s8+一兩mm左右,但係mon都大幾mm,細部咗少少又大mon咗
2.無咗壓力home鍵好唔慣
3.屏下指紋真係摸上去就解到,但係明明撳個力度差唔多,有時叫我大力啲,同埋熄mon用指紋解鎖好難摸得中個位,亦無想像快得咁誇張
4.同埋s10+對比我部s8+個鏡頭突好撚多唔用殼真係驚個鏡頭用生命值硬接

btw,跟機個殼同mon貼幾高質,s8到依家我仲覺得好撚正
s8一出就買,用到依家差少少兩年,都仲咁好用
真係對三星改觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞