Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
想問下隻galaxy fit e可唔可以顯示埋whatsapp訊息
而家我淨係可以睇到邊個send過黎 睇唔到內容
想問下有冇得較
唔該巴打
我比左錢
個long press用唔撚到
屌佢老母
用airpods冇問題
我verbatim線+快叉都冇事喎

銀色行先 搞乜吖 紅色都好啦
係都出藍色啦
即係鏡面 白色靚好多啦
香港***marketing究竟想點
屌你老母samsung一次過出曬喇仆街 好撚靚呀屌你
原裝牛 verbatim 線?
verbatim 快叉牛
可能要駁一駁 pc run 個 exe
要連usb係電腦run個 program先得, 你畀錢嗰陣時佢同你講得好清楚
但係就算你畀咗錢你用佢個screen on\off都會有bug,屌撚咗幾個月都冇反應
車機冇問題
成日都係咁
但你揀下面個option佢又會用返中文
clear bluetooth cache and data 後我用momentum 都無事了
但always on display 仲係好暗。。。
睇黎要去三星睇睇其他s10 係咪都係咁,定係我部機有問題
用緊Jabra elite 45e無問題,遲d買sony wh-1000xm3再試下有無問題
note9 128gb
trade in值番幾多

換s10係咪會收高小小
夏天我唔敢用1000xm3熱到出晒汗喎
都係,我諗緊自已平時經常留係冷氣地方,會唔會敵得過夏天天氣
唔得先考慮wi-1000x, 但又驚易壞
個bixby routines 又唔錯喎
上三星試左其他機,問埋維修counter d 人
佢地話aod 最光原來都真係咁暗
請問a70 點樣強制關機,網上教學多數係volume down 加power係reboot, 見唔到點樣關機,求教學
夏天用momentum 啦超正喎
隻手錶有無人用緊 準唔準 想買
我唔想再聽有損音質,所以無得揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞