Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
同埋S9陣間佢唔識用 裝哂啲食ram野就lag

但A70就應該冇咁易
啱啱上去朗豪坊換野,d cs真係似學生多過做野,少人換個無線叉電,唔識搞左勁耐
買部啱自己啱容量啦
如果你啱既我有隻都係512既贈品白色平賣比你都得
巴打我都有興趣,唔知道咩價位呢?
心目中都係$700
咁算喇,見有巴打細舖買都唔貴得幾多
上次上去換A70 iron man殻又係勁耐
買左張whitestone 等送貨
想問下巴打們有無 咩case 知道係compatible ? eg spigen, x doria, uag 呢d 牌子比較想要防撞好既case
有冇巴打知邊到出s10+最抵 準備換機
好心提下大家小心呢個post d mon貼打手
我由s10一開賣就mon post到而家
發現每過一排就有人吹奏新mon貼
一開始既carousell UV貼 > triskin
去youtube search下triskin就會發現基本上得ray ma條友係度幫呢隻mon 貼賣廣告
而comment都有唔少人反映隻貼易碎,售後差 (要補$200重貼)
大家睇路
小弟呢幾日係台北會去rhinoshield買野, 有無巴打有野想幫手買?
屏下鏡頭

oppo 都出屏下鏡頭

mk出名輪街症場面
指紏同原廠差唔多
比較緊個順滑程度
五舊幾水買張mon貼
s10有冇咩mon貼推介,原廠嗰張爛咗
定係去朗豪坊貼100蚊嗰張?
琴日更新完好似順左。但以為係心理作用

今日掃mon係好明顯比未更新之順同快
但食電左少少

淘左個硬殼, 送到來唔太岩心水 未裝過上機 有巴打要既話可以用枝大津露交換 有意留tg thx
ringke\max shield, 兩隻都係水凝貼,用落差唔多唯獨是ringke嗰隻貼會比較揀飲擇食好容易畀你個手機殼推起,max shield cutting 好少少同有出機背貼
約六十蚊有兩至三張慢慢貼
其他牌子我唔知但係推得triskin一定係gay媽打手
嗰隻垃圾嘢一直都畀人屌到爆炸

我由day one到而家都淨係會推介兩隻牌子ringke 同max shield, 因為我自己有用緊,你有Mon post嘅話應該知一出s10嗰時機未到手出我已經ebay買好曬
max shield淘佬有?search唔到呢隻野
同原裝個有咩分口,又係透明硬殼
triskin個張s9貼過一次
最大問題係佢先上膠貼(佢口中塊保護層)
再上膠水同再上玻璃
導致佢塊貼唔夠清

仲有條邊位亦收得唔夠靚

各位一係唔好貼,一係貼whitestone dome
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞