Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
照計應該要換邊框, 但係咪要連埋個mon就唔知喇
冇換到 本身有啲痕仲見到喺度
制就實有得換,但三星唔會預你單換粒制,要成set換
所以佢要整就一定要換框,同係唔係都局你換底板一樣,有問題唔會慢慢一樣樣整,成塊換左佢就算
我肯定佢冇換埋個框 因為原框框身有啲花痕仲喺度
我一見到就知佢就咁換粒掣Hea鳩我
仲話同我做晒測試Pass到防水
而家見到粒掣咁樣甩法 都唔知試嗰陣有冇入水
cs鳩吹唔使成本
啱啱拆Case睇多次仲發現佢整花咗3.5mm個位 勁大撻lup咗 屌㷫撚過火屎
我諗起我部s8新果時拎上去整,佢話我花哂我嬲撚到即刻爆鳩佢
屌你老母玻璃機背,我一向錫機如命,上撚到去埋位先除殼,佢隻死人手同枱多塵多油整 污糟我部機,佢收我機開維修單時同我講,先生你部機機背花哂喎
我屌撚到佢開花叫佢用佢隻屎眼睇真d,佢隻手d塵同油黎
下次拎機記得驗屍咁驗
本身都唔諗住屌人 而家咁真係忍屎忍尿都唔忍佢
要叫佢寫低收機既狀況
三叔cs 啲人閪過哂所有牌子既電話公司 上到去仲有陣大陸味 啲師傅差在未踢拖返工 真係好懷疑佢地咩學歷要求請人 勁多mk 仔mk 妹 仲有如果有任何爭議佢地都真係會答你係咁架啦 你要投訴我都無計 咁樣

仲有啲廣告都唔換 仲用緊note9 個啲poster 真係做乜勁 好難睇 佢唔寫住samsung 我會以為入左先達 cls 公司
仲有一樣野 上過去幾次 幾次都見到佢地用公司電腦去叉iphone 仲要放係枱面 我諗成間野個個都用iphone 請呢啲人返黎唔知做乜鳩 成件事奇奇怪怪咁
spy黎

其實唔太明點解得apple係官方嚟香港開
而其他牌子就係啲濕9代理

仲有啲三叔店又唔係官方店嚟
上次去試buds竟然sell我其他牌子耳機
咁樣倒米都有
唔怪得問佢地samsung 機啲問題唔識答 硬件就話要師傅睇姐 軟件都話唔識 乜都話要比師傅睇左先 真係聽到怒火中燒 我諗如果問佢地iphone 野乜撚都會識
所以咪話囉 人地代理邊樣高commission 就sell 邊樣架啦 最感受到有服務真係得新機出完開個啲試玩會 次次都係係呢啲地方感服到佢既服務 你買完呢 就唔撚關佢事 就比班閪人你
我懷疑試玩會同代理根本唔係同一間嚟
試玩會啲服務先叫做正常
係咪上面有過淒慘遭遇既巴打都係去MK嗰間?
我成日上去CWB d CS完全冇野喎

Max Shield
用iMoney
當年用lg g pro,過保前一日上去話個mon入塵 ,本身部機用咗好耐啲框做個背脊花曬,佢幫我部機換曬咁濟,新嘅一樣,又唔收錢
想問 10+ 512做緊幾錢? 想貪優惠換無線耳機轉會
想問S10+邊隻mon貼目前最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞