Samsung Galaxy 集中討論區 ( 51 ) 屎為收皮 An機捨我其誰

1001 回覆
16 Like 16 Dislike
有冇人s10更新咗之後,較縱向,右下角冇咗自動旋轉個logo
仲有呀,去設定→顯示→主螢幕,再開呢個就有

home screen 可以打橫 關一個系統級嘅功能咩事
有冇咩慳電/新用小貼士
用專業模式,校細個 iso ,感覺好似張相靚啲

如果 auto 夜景相乾淨啲,唔使手動 set 就好啦
我發覺係相機ig mode 直接post 野去story ,個post係唔識自動FW去FB(ig setting 開左)

有冇人都係咁?
想問下有無得specify係某個app下條navigation bar係咩色 上連登一舊白色好礙眼
同埋無左led燈之後有無咩workaround去替代佢?
有個APP 叫NAVBAR 可以自動MATCH返你個APP既顏色
呼吸燈好似三叔仲諗緊
有冇人用連登app,回帶睇post嗰陣佢會loop返去之前睇過d post?
啫係我今朝由#90睇到#500,但係晏晝再係回帶開返又係去返#90
係咪連登app廢?
iso高noise多依個係必然既事,但而家相機技術改善緊已經好好多
見到有個good lock個app玩customize
navbar個到上連登好似都係出唔到黑色
有無人可以教點set 呢家剩係較灰左
想問吓,依家拎部s8+去trade in嘅話扺唔扺?

有冇人洗唔走呢個notification
ok喎

auto detect

force overwrite
e個洗唔走 一定會係度
得左 thanks
舊機用左四年轉過泥好似唔識用電話咁
##002#
洗走咗
lin登app不嬲廢
如果將實體八達通轉做smart octopus, d錢轉走哂之後,張實體卡可以拎返去退50蚊?
建議你試下用呢個App check 埋有邊啲apps 最近開過或喺背景自動運作。
我都知 iso 高 noise 就會多,所以而家夜景都會手動校下 iso 同快門,感覺上乾淨啲順眼啲
Ringke 張貼用兩用就翹起
咁都有人推介
中晒伏
2000-3000 budget買機比老母 有冇咩推介?
A系列
帶佢落去睇實機la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞